De 9 beste IKEA Hacks met de IVAR kast

Beplak je IVAR kast met mooie bloemenplaten, schilder hem rood of zet er pootjes onder. Wij hebben weer een aantal toffe IKEA hacks gevonden met de bekende IVAR kast.

Van een chique variant tot een speelgoedkast voor kinderen, je kunt met deze eenvoudige kast alle kanten op. Nieuwsgierig? Scroll snel naar beneden.

De 9 beste IKEA Hacks met de IVAR kast


1. IVAR met bloemenpapier: Heb je nog een paar oude planten encyclopedieën liggen? Dan weet je nu wat je ermee kunt doen, je akst beplakken! Zet ook nog vier stijlvolle poten onder de kast en je IVAR heeft toch wel en hele toffe make-over gekregen.  (via Home by Eva)


2. IKEA hack met een likje verf: Geef de kast een DIY laagje met wat rode verf, gouden handvaten en pootjes. (via Anika diy life)


3. Bruine voorraadkast van IVAR kast: Deze IKEA hack is wel heel origineel. Plaats de IVAR kast in een keuken stellingkast en je hebt meteen een nieuwe eyecatcher in je keuken. Heel tof! (via Jaymeesrp)


4. Met kleurvlakken op muur: Plaats wieltjes onder de kast en je IKEA hack is eigenlijk al zo goed als af. Maar wat mooie kleurvlakken op de muur achter de kast geeft de kast net wat meer pit. (via Showhome)


5. IKEA hack met gouden randjes: Zo wordt een simpele kast toch al snel een chique blikvanger in je kamer. (via Paulsvera)

Vakantie!


6. IVAR kast als poppenkast: Ja, leuk! Maak van de IVAR kast een toff poppenkast/speelgoedkast voor je kids. (via Domino)


7. Op chique pootjes: Mooi, met een paar roze (of ene andere kleur natuurlijk) maak je van deze eenvoudige IKEA kast al snel een toffe kast voor op de kinderkamer. (via Prettypegs)


8. IVAR IKEA kast met rode poten: Je hoeft niet altijd de hele kast te verven, met een paar poten in een toffe kleur krijgt de kast al een hele andere look. (via Meyerlavigne)


9. Maak er een speelgoedkast van: Schilder de IVAR kasten wit en zet ze naast elkaar en op elkaar. Ideaal als speelgoed kast voor in de kinderkamer. (via @kidsdesignlife)

Volg ons op Pinterest voor meer van dit soort leuke IKEA hacks!