Pasen DIY: 7x eiermensjes maken

on

De sneeuw valt, maar over een maand is het toch echt alweer Pasen. En dat betekent tijd om weer leuke DIY’s maken voor op de paastafel! 

Lekker knutselen met de kinderen of alleen natuurlijk, want met Pasen zijn er zoveel toffe DIY’s die je kunt verzinnen met eieren. Beschilder je eieren in alle kleuren van de regenboog, teken er strepen op met een zwarte stift of maak één van deze 7 eiermensjes voor Pasen. Teken je favoriete celeb na op een ei, maak piraten, prinsessen, konijntjes of wat je maar wilt. Wij vonden deze 7 eiermensjes om je te inspireren. Veel plezier met maken!

DIY: 7x eiermensjes maken voor Pasen


1. Dametjes met bloemenkroontjes: Heb je geen zin in poespas? Dan teken je een heel lief gezichtje op je eieren met een zwarte fineliner en maak je van kleine bloemetjes een kroontje. (via Flax and Twine)


2. Met snorretjes: Fancy mannetjes met snorretjes en feestmutsjes. Makkelijk om samen met de kids te maken. De hoedjes vouw je snel van een stukje gekleurd papier en de gezichtjes teken je op de eieren met een zwarte stift. (via Issuu)


3. Egg royalty: Heel tof! Ze lijken zo weggerold uit het Marie Antoinette tijdperk met hun hoge kapsels en rode lippen. En je maakt deze royal dames in een mum van tijd zelf. (via Studio DIY)


4. Mr en Mrs Egg: Schilder jou en je lief op een ei of schilder iedere persoon die op jullie paasontbijt aanschuift. Lachen verzekerd! (via Say yes)


5. Kunstige eieren: Wil je een statement maken met je DIY eieren? Dan maak je van je eitjes toch ware kunstwerkjes, ehh..kunstenaars bedoel ik. Dali, Frida Kahlo, Banksy en Billy Holiday maak je zo na. Of kies voor jouw eigen favoriete kunstenaar. (via Classic play)


6.  Met feesthoedjes: Met een gezichtje en deze party hats verander je de paastafel zo in een feestje. (via Flax and Twine)


7. Humpty Dumpty eieren: Je moet hier wel een vaste hand voor hebben, maar hoe tof zijn deze Humpty Dumpty meneertjes. (via Veetje)

Volg ons op Instagram en tag How to Make in jouw eigen DIY’s + #htmcreabea.