Voor de kids: Sinterklaas alfabet kleurplaat

Voor alle ouders die op zoek zijn naar leuke Sinterklaas kleurplaten? Hema heeft het hele alfabet om in te kleuren! Wil je je eigen letter inkleuren, zoek je een toffe activiteit voor de kinderen om te doen tijdens Pakjesavond (naast cadeautjes uitpakken) of wil je een slinger maken met het hele alfabet? Op Hema.nl print je alle letters uit die je maar wilt hebben. 

Kleur ze in op de computer of print ze uit en laat de kinderen kliederen met stiften, glitters, stickers of verf. Doe lekker wat je zelf wilt.

Voor de kids: Sinterklaas alfabet kleurplaat

Wij konden het ook niet laten en kleurden alvast ons favoriete December woord in! Wil je de letter van jouw dochter of zoon of je eigen letter hebben? Download alle letter kleurplaten hier. Print ze uit, kleur ze in en hang ze op als Sint versiering in je huis. Of ga naar de Hema, lever de ingekleurde kleurplaat in  en maak kans op een hele toffe goodiebag!

Veel kleurplezier!(via Hema)

Nog meer toffe Sinterklaas DIY‘s? Kijk dan onder onze categorie Sinterklaas voor de leukste surprises, lekkerste recepten en te gekke cadeaus.