Vergeet hagelslag, unicorn broodbeleg is de nieuwste foodtrend

Net toen we dachten dat er geen eten meer over was om het een unicorn make-over te geven, dook er een nieuwe foodtrend op op onze geliefde Instagram. Geen hagelslag meer, maar alle kleuren van de regenboog maken je ochtend meteen goed. Unicorn broodbeleg is namelijk de nieuwste trend.

Foodstyliste Adeline Waugh uit Miami deelt de meest kleurrijke gerechten op haar Instagramfeed. Maar vooral haar unicorn pasta viel op. Hoe ze deze maakt?

download

Rode biet met roomkaas

Rode biet is het geheime ingredient. Sinds ze erachter kwam dat rode biet aan voedsel en drankjes een mooie roze kleur geeft, probeert ze het in zoveel mogelijk gerechten te integreren. Net als gedroogde aardbeien en gedroogde blauwe bessen uit de vriezer. Zo mengt ze het bijvoorbeeld met roomkaas om een roze smeerpasta te creëren.

Het is een leukere manier om je groenten te eten (het kost wel iets meer moeite) en Instagrammers wereldwijd zijn er gek op. Laten we eerlijk zijn: alles in regenboog kleuren is beter toch!

🍭🍞 (spirulina, beet & turmeric cream cheese on toast) #candyminimal #abmlifeiscolorful #acolorstory #vibranttoast

A post shared by Adeline Waugh (@vibrantandpure) on

On Wednesdays, we wear (* eat) pink. GF toast w/ strawberry beet almond milk cream cheese #vibranttoast

A post shared by Adeline Waugh (@vibrantandpure) on


Probeer jij dit regenboog smeersel? Deel het dan op Instagram en tag ons erin.