Van dit kattenparadijs ga jij zelfs kroelen

Happy Dierendag! Deze dag werd ooit in het leven geroepen om je huisdieren in het zonnetje te zetten. En dat gaan we vandaag dan ook doen! Met deze 3 diy’s maak jij je kat zeker aan het kroelen.

Stroop je mouwen op en ga aan de slag. Maak jezelf en je kat blij met deze leuke zelfmaak ideetjes.

3x DIY’s voor je kat

ikea-kat

1. KrabtrapGeen scherpe nagels meer in je nieuwe bank of afgekrabd behang. Met deze simpele maar stikvolle krabtrap zijn jouw meubels weer veilig. Tover een minitapijt en twee plankjes om in deze 1001 nacht krabpaal. (via IKEA)

ikea-kat-2

2. Kartonnen villaJe hoeft geen dure kattenbak te kopen, de meeste katten zijn net zo blij met een kartonnen doos en andere verpakkingen. Maar of zo’n bruin geval leuk staat in je interieur? Dat niet echt. Maar wat dacht je van een kartonnen villa voor je kroelie. Maak van je overgebleven kartonnen dozen een wegwerphuis, goedkoop, mooi en je kat gaat er heel blij van worden. (via IKEA)

cat-tipi_princess

3. Kat TipiEen tipi in je woonkamer of in de kinderkamer is de nieuwste trend, maak voor je kat is een mini exemplaar net zo leuk. Maak er zelf één van houten stokken en een lap stof of koop hem via Cat Tipi. (via Cat tipi)

Hoe ziet jouw kattenparadijs eruit? Laat het ons zien op Instagram door ons te taggen in je foto.