Sushi burritos zijn de nieuwste hit op Instagram

Er is maar één ding beter dan burritos of sushi en dat is een combinatie tussen die twee. En de droom komt uit, want de sushirito is de nieuwste foodtrend in Instagramland.

Het klinkt grappig en het idee is nog beter: Latijns-Amerikaanse smaken gemengd met een Aziatische klassieker. Het ene na het andere restaurant in Amerika heeft hem op de kaart staan. De sushi burrito, het beste van 2 werelden verenigd in 1 snack. Maar wat is de sushirito eigenlijk en hoe smaakt het?

Nieuwe foodtrend: sushi + burrito = sushiritto

Het idee van de sushirito werd bedacht door een chef in San Francisco. Hij maakte een enorme sushi-rol, die je eet zoals een burrito, gevuld met allerlei smaken. Van tonijn tot zalm, en met komkommer, avocado, sesamzaadjes, pepertjes en nog veel meer. Dus je lievelingen sushi maar in maat vermenigvuldigd.

De sushi burrito is namelijk gewoon een wrap belegd met alle ingrediënten die je normaal gebruikt om sushi te maken. Heel makkelijk zelf te maken dus, je hakt de sushirol gewoon in tweeën in plaats van in kleine plakjes. AH to Go wanneer kunnen we hem verwachten?


Voor meer leuke nieuwtjes vol je ons op Facebook en Instagram