Sinterklaas surprise kopen: Olaf van Frozen

Het is weer zover! Sinterklaas in alweer bijna in het land en dat betekent surprises maken. Geen zin of inspiratie om zelf een surprise in elkaar te knutselen? Via howtomake.nl kun je nu een kant en klare en originele surprise kopen.

Wie is er niet gek op Frozen! Daarom maakten wij speciaal voor al die Disneyfans deze Olaf Sinterklaas surprise.  Kijk snel hoe hij eruit ziet en doe inspiratie op voor je eigen surprise. Geen zin om te knutselen? Dan koop je hem lekker kant en klaar bij ons. Hoe? Scroll naar beneden hoe je hem kunt kopen.

Sinterklaas surprise kopen: Olaf van Frozen
Hoe leuk is Olaf! Wie is er geen fan, toch? Maar het is wel handig om te weten hoe groot hij is natuurlijk, er past namelijk geen voetbal in. Zoals je ziet zijn de onderkant en bovenkant schuin ingedeukt, de opening is 10cm, houd daar rekening mee. Aan de onderkant is hij open, zodat je je cadeautje daar in kunt doen.

Deze Sinterklaas surprise heeft het formaat van een wijndoos:
hoogte: 33cm
breedte: 23cm
diepte: 16cm
Ingang: 10cm

Geen Frozen fan? Bekijk hier de andere surprises.

Deze Sinterklaas surprise kopen?

Prijs: €23
Alleen op te halen in Haarlem Centrum
Bestellen kan t/m vrijdag 23 november.

Kopieer onderstaande in de mail naar gsdegoede@live.nl 

——

surprise: Olaf
aantal:
bedrag:

naam:
telefoonnummer:
wanneer ophalen: (keuze uit zondag 25 nov tussen 12.00-18.00 en zaterdag 1 dec tussen 12.00 en 18.00 uur in Haarlem centrum)

——

Ik stuur je binnen 2 dagen een bevestigingsmail met het adres waar je het kunt ophalen en mijn rekeningnummer. Graag binnen twee dagen na de bevestigingsmail betalen, dan wordt je surprise pas gemaakt.

Volg ons ook op Instagram!