Sinterklaas surprise kopen: Barstje van Belle en het Beest

Heb je geen zin, inspiratie of  tijd om een Sinterklaas surprise in elkaar te knutselen dit jaar? Dan ben je hier aan het goede adres! Via howtomake.nl koop je nu een kant en klare en originele surprise.

Is degene op jouw lootje (of jijzelf) helemaal gek van Belle en het Beest? Dan is deze Sinterklaas surprise toch te leuk! Wij hebben hem nog niet eerder voorbij zien komen. Doe inspiratie op voor je eigen surprise of koop hem lekker kant en klaar bij ons. Scroll naar beneden hoe je hem kunt kopen.

Sinterklaas surprise kopen: Barstje van Belle
Leuk is hij he? Maar het is wel handig om te weten hoe groot hij is natuurlijk, er past namelijk geen voetbal in. Zoals je ziet is de onderkant schuin ingedeukt, houd daar rekening mee. Aan de bovenkant is hij open, zodat je je cadeautje daar in kunt doen.

Deze Sinterklaas surprise is:
hoogte: 33cm
breedte: 23cm
diepte: 16cm

Geen fan van Barstje? Bekijk hier de andere surprises.

Deze Sinterklaas surprise kopen?

Prijs: €23
Alleen op te halen in Haarlem Centrum
Bestellen kan t/m vrijdag 23 november.

Kopieer onderstaande in de mail naar gsdegoede@live.nl 

——

surprise: Barstje
aantal:
bedrag:

naam:
telefoonnummer:
wanneer ophalen: (keuze uit zondag 25 nov tussen 12.00-18.00 en zaterdag 1 dec tussen 12.00 en 18.00 uur in Haarlem centrum)

——

Ik stuur je binnen 2 dagen een bevestigingsmail met het adres waar je het kunt ophalen en mijn rekeningnummer. Graag binnen twee dagen na de bevestigingsmail betalen, dan wordt je surprise pas gemaakt.

Volg ons ook op Instagram!