Sinterklaas DIY: hoe maak je deze unicorn surprise

Ben je op zoek naar een originele en lekker girly surprise om te maken? En is  diegene van wie je het lootje hebt getrokken bijvoorbeeld gek op Unicorns, dan is deze Unicorn surprise echt iets voor hem of haar. 

De Sinterklaas voorbereidingen zijn al in volle gang, wat ook betekent dat je moet gaan nadenken over wat voor surprise je moet gaan maken! Maar geen zorgen, want wij helpen je deze maand met het verzinnen en maken van je surprises. Deze Unicorn surprise is bijvoorbeeld makkelijk in elkaar te zetten en hij valt ook nog eens op tussen alle Hollandse huisjes en Paard van SInterklaas surprises die je zult zien. Hoe je hem maakt? Scrol snel naar beneden.

Sinterklaas DIY: hoe maak je deze unicorn surprise

Hoe je een Unicorn surprise maakt? Nou, heel simpel met twee schoenendozen. Heb jij dus iemand getrokken die helemaal gek is op de gekleurde paardjes, lucky you, dan kun jij helemaal los gaan met deze surprise.

Wat heb je nodig voor deze Unicorn surprise?

  • Twee schoenendozen: een kleine en een grotere.
  • Vilt in leuke kleurtjes, voor de oren, ogen en vleugels.
  • Een stuk regenboog papier (hobbywinkel, zoals Pippoos) voor de hoorn (of schilder en stuk wit papier in leuke kleurtjes)
  • Vier wc-rollen voor de poten.
  • Goud cadeaulint voor de manen.
  • Gekleurd wol en gekleurde linten voor de staart
  • Lijmpistool, schaar.

Hoe maak je deze Unicorn DIY surprise?

Stap 1: Pak deze dozen in met roze inpakpapier. En pak ook de vier wc-rollen in met hetzelfde inpakpapier.
Stap 2: Knip twee harten uit het vilt voor de vleugels. Knip de ogen en oren ook gelijk uit. Bekijk zelf welke kleuren je leuk bij elkaar vindt passen.
Stap 3: Plak de twee dozen op elkaar met je lijmpistool.
Stap 4: Plak nu de ogen, oren en vleugels op de Unicorn.
Stap 5: Maak vervolgens de hoorn. Rol het gekleurde papier in de breedte op, zodat er een hoorn ontstaat. Plak het vast met lijm en vouw de onderkant naar binnen toe zodat de onderkant recht wordt. Lijm het daarna vast op het hoofd.
Stap 6: Als laatste maak je de details. Krul wat goud cadeaulint en maak hier de manen van. Doe hetzelfde met het wol en overig gekleurde lint en maak hier de staart van. Zet alles vast met je lijmpistool. Teken de mond en wimpers met een stift erop. Maak de hoeven nog mooier met wat gouden tape.

Klaar! Wij zijn verliefd op deze Unicorn surprise en willen hem liever zelf houden, jij ook?

(via DesigneDazzle)

Nog meer toffe Sinterklaas DIY‘s? Kijk dan onder onze categorie Sinterklaas voor de leukste surprises, lekkerste recepten en te gekke cadeaus.