Sinterklaas belt je echt op met deze app

Sinterklaas komt elk jaar op school of misschien wel bij je thuis, maar met zo’n grote fanbase kun je hem nooit echt persoonlijk spreken. Even de hand schudden of een foto maken, meer lukt vaak niet. Maar vanaf nu wel!

Sinterklaas kan je dit jaar gewoon opbellen. Say what? Jazeker. Met de gratis Sinterklaas app ‘Bellen en sms’en met Sinterklaas’ kun je Sint je kinderen op laten bellen met een persoonlijk bericht.

Hoe werkt de app ‘Bellen en sms’en met Sinterklaas’

Na het downloaden van de Sinterklaas app kun je de leeftijd en het geslacht van je kind invoeren en wat de reden van het telefoontje is. Belt Sinterklaas om te vertellen dat je kinderen hun schoen mogen zetten of omdat je kleine pietje heel goed zijn best heeft gedaan op school? Er zijn allerlei leuke opties om uit te kiezen.

Geef na die opties ook aan wanneer Sinterklaas moet bellen; meteen, over een paar minuten of na een half uurtje. Je hoort wanneer de Sint belt, want op dat moment hoor je luidkeels ‘Hij komt, hij komt..” over de speakers als ringtone.

sinterklaas-app-1
sinterklaas-app2

De app ‘Bellen met Sinterklaas – sms en voicemail van Sint’ is gratis. Betaal je €1,99, dan kun je kiezen uit meer persoonlijke opties.

Downloaden voor iOS.
Downloaden voor Android.

Meer leuke DIY’s voor Sinterklaas? Like ons op Facebook, en volg ons op Pinterest en Instagram