Sint Maarten DIY: 7x Frozen lampion maken

on

Het knutselseizoen barst alweer los, want over iets meer dan 3 weken is het Sint Maarten! De eerste feestdag van de winter. En dus tijd om alle glitters, gekleurd papier en nog meer knutselspul uit de kast te halen om weer de allerleukste Sint Maarten lampion te maken. 

Voor de creatieve Sint Maarten lampion ideeën zorgen wij! Want wie is er niet fan van Frozen? Juist. Daarom zetten wij de tofste Frozen lampionnen voor je op een rij.

Sint Maarten DIY: 7x Frozen lampion maken


1. Anna: Heel mooi deze Sint Maarten lampion. Makkelijker kan het niet. Print Elsa uit of laat een kleurplaat inkleuren door de kinderen. Plak deze op vloeipapier. Bevestig daarna ook twee mooie stroken aan de boven en onderkant van het vloeipapier. Beplak deze met diamenten. Plak het papier met alles erop in een koker vorm en bevestig een ijzerdraadje eraan waar je het lampje aan kun hangen.


2. Ella huisje: Deze lampion koop je gewoon lekker online. Bevestig hier een ijzerdraadje aan zodat je er een lampje in kunt hangen en mee kunt nemen met Sint Maarten.(Via stamping.craftshop)


3. Elsa lampion: Deze Frozen lampion is zo mooi. Knutsel samen met de kinderen een Elsa in elkaar (2x) met gebruik van papier en vloeipapier. Plak deze op een melkpak waar je eerst gaten in maakt, zodat het lichtje erdoorheen schijnt natuurlijk. Klaar is Kees.


4. Olaf lampion: Ja, deze Olaf is zo leuk! Help je kinderen wel even met knutselen. (via momentchenmal)


5. Elsa lampion: Ben je meer fan van Elsa dan van Anna? Dan maak je toch deze lampion!


6. Olaf lampion: Olaf kun je op zoveel manieren maken. Deze is beplakt met watjes, erg origineel gemaakt. En het lichtje schijnt er mooi doorheen.


7. Olaf lampion:  Weer zo’n leuke Olaf Sint Maarten lampion.  Wij zeggen leef je uit en alle kinderen worden jaloers.

Volg ons ook op Instagram!