Sint Maarten: 9x DIY lampions gemaakt van papieren bordjes

Sint Maarten kijkt al bijna om de hoek, tijd dus om je lampion te maken! Op zoek naar simpel te maken lampions of überhaupt geen inspiratie voor toffe creaties, kijk dan eens naar onze DIY lampions die wij al voor jullie verzameld hebben. 

Ook vandaag hebben we ons best gedaan om een hele rits aan toffe DIY lampions te vinden die je kunt maken van die goedkope papieren bordjes. Leuk he! Lampje eraanhangen en je hebt een Sint Maarten lampion die niemand anders heeft. Kijk je mee?

Sint Maarten: 9x makkelijke lampions maken van papieren bordjes

1. Sesamstraat lampions: Deze Sesamstraat bordjes zijn leuk als slinger voor een verjaardagsfeestje, maar ook tof als lampion voor Sint Maarten.  Knip bijvoorbeeld de mond open en hang er een lampje achter. (via Sweetthings Toronto)


2. Kalkoen lampion:
Prik wat gaatjes in het bordje, zodat de kalken mooi licht geeft in het donker. (via Blitsy)


3. Vleermuis DIY lampion:
Brr… wat eng deze vleermuizen, maar des te leuker voor Sint Maarten. Knip de ogen van de vleermuis open en je lichtje schijnt er mooi doorheen. (via Crafty journal)


4. Griezelige spinnen maken:  
Deze spinnen gemaakt van bordjes en chenilledraad zijn toch te leuk voor Sint Maarten. Maak deze DIY lampions van papieren bordjes en prik er wat gaatjes in, zodat de spinnen mooi licht geven.


5. Vissen lampions maken: 
Leuk, een visje vangen in het donker. Deze visjes met hengel zijn super leuk als lampion. En het licht schijnt ook nog eens mooi door de mond van de vissen. (via Crazy Mommy)


6. Uiltje DIY lampion:
Wie is er niet gek op uiltjes. Knip ene gat in het bordje en plak er vloeipapier op. Door het vloeipapier krijg je een mooi geel lichtje als je door het donker loopt. (via Welke)


7. Kwal lampion:
Wauw, deze kwal lampions zijn zo mooi! Hang aan het bordje heel veel mooie lintjes en het lampje kan er ook mooi tussen hangen. (via Bhg)


8. Slangen bord knutsel
Voor de stoere jongens en meiden. Deze slang maak je ook heel simpel van een papieren bordje. Je schildert hem met bubbeltjesfolie. (via Onderwijsenzovoort)


9. Schaap lampion
Schaapjes zijn ook zo leuk! Wie wilt deze schattige lampion ook maken?  De oogjes prik je uit, dan kan daar het lichtje goed doorheen schijnen. ( via Housing a forest)

Volg ons op Pinterest voor meer van dit soort leuke Sint Maarten DIY’s!