COLOFON

Graciela Arends de Goede
FOUNDER & EXECUTIVE EDITOR

Naast haar werk als freelance lifestyle redacteur voor verschillende bladen en websites (momenteel aan het werk als grafisch vormgever bij HEMA) besloot Graciéla haar droom te verwezenlijken: een creatief online handboek maken voor de digitale generatie. De huidige generatie leeft voor een groot deel in de virtuele wereld, maar we blijven geïnspireerd om nieuwe dingen te creëren in de fysieke wereld. Deze behoefte groeit steeds meer, misschien wel juist als reactie op de disconnectie met de moderne wereld. Dus waarom combineren we deze twee niet in een online magazine als bron van creativiteit. Zo ontstond How to Make.

Met How to Make wil Graciéla het leven van vrouwen een stuk makkelijker en leuker maken door met creatieve oplossingen te komen voor hun dagelijkse bezigheden. Als ze niet bezig is met het bedenken van creatieve ideeën om met jullie te delen, kijkt ze graag urenlang naar Friends of is ze uiteten met vriendinnen. Ze heeft een passie voor fotografie, verzamelt bloemetjes servies, struint graag marktjes af, heeft iedere dag een ander kleurtje op haar nagels en verandert haar interieur elke maand wel een paar keer. Ze werkt momenteel als grafisch vormgever voor Hema.nl en woont samen met de liefde van haar leven midden in het gezellige Haarlem centrum.

Heb je een idee, wil je misschien schrijven voor mijn site of wil je gewoon iets kwijt? Stuur mij dan een mailtje via info@howtomake.nl. Volg How to Make ook op Facebook, Pinterest en Instagram.

                                                           

Nadine Loerakker
CONTRIBUTOR

Nadine heeft, net als Graciéla, van haar passie haar werk gemaakt. Als marketeer ontdekt zij graag de achtergrond en behoeftes van haar doelgroep en inspireert zij hen met mooie, creatieve ideeën en producten. Nadine houdt van kunst, cultuur, interieurstyling, eten en uitgaan. De inspiratie die zij opdoet brengt zij met veel plezier over op anderen, omdat zij gelooft dat mooie producten of diensten je leven kleur geven… Vanzelfsprekend is haar levensmotto dan ook ‘’een dag geen kleurige outfit, is een dag niet geleefd’’!