Nieuw bij HEMA: de koffiecapsule maker

Wij houden van HEMA. En nu nog een beetje meer, omdat wij hun nieuwste gadget hebben gespot: de koffiecapsule maker. Met de koffiecapsule maker van HEMA maak je je eigen koffiecupjes gevuld met jouw favoriete koffie. Zo geniet je gewoon lekker op de bank je favoriete en de meest verse koffie. Je hebt wel een koffie apparaat nodig waar capsules in kunnen natuurlijk.

hema-koffiecapsule-maker2

Hoe werkt het?

Met de koffiecapsule maker van de HEMA maak je heel simpel je favoriete gemalen koffie. Koop je lievelingssmaken en je kunt meteen aan de slag. Plaats het aluminium deksel op de capsule, doe hem in de koffiecapsule maker, draai een kwartslag… en je lekkere kopje koffie is klaar!

hema-koffiecapsule-maker3

Koffiecapsule maker: twee kits

De koffiecapsule maker bestaat uit twee kits: een starterkit en een navulkit. De starterkit bestaat uit de koffiecapsule maker en een houder, twee navulbare cups en 100 dekseltjes. In de navulkit zit 1 cup en 200 deksels.

De dekseltjes gooi je na gebruik weg, maar de capsule kan in de vaatwasser en dus vaker gebruikt worden. Je homemade capsules zijn in elke capsulemachine te gebruiken en door de dekseltjes kan de koffie ook goed erdoorheen geperst worden.

Vanaf 26 september koop je de koffiecapsule maker in de HEMA winkels en online via hema.nl.