Maak je eigen Valentijnsdag adventskalender

Je bent vast al bekend met de December adventskalender, maar wie zegt dat je deze niet voor meer gelegenheden kunt gebruiken, zoals Valentijnsdag? Want hoe leuk is deze unieke DIY Valentijnsdag adventskalender voor je lief! De 14 enveloppen zijn gevuld met de mooiste foto’s en liefste berichtjes. Niet één cadeautje dus, maar 14 dagen lang een complimentje geven of een dierbare herinnering is toch veel leuker.

Pak dus al je kleuren lipstick bij elkaar en bereid je erop voor om 14 enveloppen te kussen! Kijk hieronder hoe je deze schattige Valentijnsdag adventskalender van Brit.co zelf maakt.

DIY je eigen Valentijnsdag adventskalender

Voor deze Valentijnsdag adventskalender heb je niet veel nodig. Zoek 14 mooie roze enveloppen bij elkaar, een witte gel pen om de nummers op te schrijven, kartonnen kaartjes voor de lieve berichtjes, washitape en lipstick natuurlijk voor de zoentjes zegels.

Hoe maak je deze Valentijns adventskalender

Schrijf op elk kaartje een lieve tekst of een leuk berichtje in je allermooiste handschrift en met de allermooiste kleuren. Voorbeelden?
1. Movie Night : op deze dag gaan jullie gezellig met zijn tweetjes een romantische film kijken
2. De afstandsbediening is helemaal van jou: vandaag is de afstandbediening en dus wat er op tv komt aan je lief. Of schrijf op dat jij vanavond kookt of afwast.
3. Complimentje: Schrijf een complimentje op, waarom jouw lief de beste is.

(via Brit.co)

Heb jij na deze leuke DIY ook je eigen Valentijnsdag kalender gemaakt? Laat het ons weten door How to Make te taggen in je foto op Instagram of Facebook met de #hoemaakikdat