Churros worden de volgende Instagram obsessie

Er zijn duizenden manieren om churros te maken en Instagram wordt er dezer dagen mee overspoeld. Als je dacht dat de wafel ijshoorntjes lekker waren, moet je die gemaakt van churros, gedipt in chocolade en overgoten met spikkels eens proeven. Of wat denk je van cupcakes gemaakt van de zoete churros gevuld met ijs.

Curros zijn een Spaanse lekkernij, gemaakt met gebakken gebaksdeeg en bestrooid met suiker, en worden meestal gegeten als snack of desserts zonder alle poespas van toppings. Maar nu worden ze gedoopt in chocoladesaus, besprenkeld met marshmallows en gebruikt als ijshoorntje. Check de volgende 7 krankzinnige en noemenswaardige churros creaties die op Instagram rondgaan.

7x de nieuwste Instagram foodtrend: churros


1. Bogen gedipt in chocolade
: Deze loops, zoals ze heten, gedipt in chocolade en besprinkles me welke topping ook, maken deze snack nog lekkerder.


2. Churros zoete snack
: Deze zoete churros snacks met marshmallows, chocolade spikkels, kokosnoot en caramel topping komen uit Australië. Ze worden geserveerd in chique bakjes.


3. Churro ijshoorntje
: Dit is zoiets waarbij we ons afvragen: waarom is dit nu pas bedacht? IJs en gefrituurd gebaksdeeg gaan al eeuwen goed, dus dit is de beste uitvinding ooit.


4. Churro sundae
: Yes please. Je sundae wordt met een churro toch ene heel stuk lekkerder.


5. Churros boog
: De boog zagen we al gedipt in chocolade en andere toppings, maar hij is ook vaak gespot in een ijsje met ene regenboog aan kleurtjes erop.


6. Churro ijsbakje
: Net zo lekker als het ijshoortje. Een soort van hamburger van churros met ijs. De hemel bestaat dus echt. It’s possible that we saved the best for last.


7. Churros cupcakes
: Jazeker, churros zijn er zelfs in cupcake variant. Met een heerlijk glazuurlaagje.

Heb jij er al eentje geproefd? Tag ons dan in jouw foto op Instagram!