9x Sinterklaas surprise voor jongens

Het is alweer het laatste weekend voor Sinterklaas oftewel Pakjesavond, maar heb jij je surprise al af?

Je hebt nog geen idee wat je gaat maken, en al helemaal niet omdat je het lootje van je moeilijke vader, broertje of vriend hebt getrokken. Voor een man is het toch altijd net wat lastiger om iets te bedenken. Dus ook de surprise zelf. Maar wij zijn er to the rescue! We hebben 9 (!) geweldige surprises voor stoere jongens op een rij gezet om nog dit weekend te maken. Veel plezier met maken!

9x Sinterklaas surprise voor stoere jongens


1. Playstation: Hoe tof is deze Playstion! Gegarandeerd succes bij alle game-liefhebbers en ook nog eens ontzettend simpel te maken.


2. Robot surprises: Leuk, deze drie Robots gemaakt van kartonnen dozen en wc-rollen. Alles even schilderen en versieren met knoopjes. (via Looklovecreate)


3. TV met voetbal: Hoe cool is deze TV surprise, mét een echte voetbalwedstrijd erop.


4. Draak surprise: Deze surprise is toch echt iets moeilijker, dan de tv hierboven. Is er iemand helemaal gek van Disney, draken of Lord of The Rings, dan is deze draak surprise te gek. (via Welke)


5. Gereedschapskist: Wauw, heel tof hoe deze gereedschapskist wel echt lijkt. Ideaal om te maken als surprise voor je vader of opa.


6. Tank: Twee kartonnen dozen en een stok, is alles wat je nodig hebt voor deze Tank surprise. (via Showtellshare)


7. Basketbalveld: Helemaal simpel, dit basketbalveld bestaat uit een schoenendoos beplakt met oranje papier en een net dat je gewoon koopt bij de Action. (via Design Dazzle)


8. Skateboard: Twee wc-rollen dienen als wieltjes en onder het skateboard vind je het cadeautje. Leuk! (via Creatief met Michael)

Nog meer toffe Sinterklaas DIY‘s? Kijk dan onder onze categorie Sinterklaas voor de leukste surprises, lekkerste recepten en te gekke cadeaus.