9x Sinterklaas DIY versieringen om thuis te maken

Het is over een maand alweer tijd om je huis (of je winkel of school) Sinterklaas klaar te maken. Hang slingers op, versier de ramen met mooie tekeningen, zet een lekkere pepernotentaart op tafel en haal je herfsttafereel weg onder je stolp en maak plaats voor de Sint en zijn Pietjes. Weet je niet goed op welke manier en hoe je je huis kunt versieren?

Wij zetten 9 DIY versieringen op een rijtje om jouw huis gezellig te maken voor Pakjesavond.

9x leuke DIY Sinterklaas versieringen

diy4
1. Raamversiering
: Schilder mooie tekeningen op je ramen met krijtstiften. Een paar huisjes, een Sint en Pietje zijn al leuk. (via Fantastic Moms)

mijter06
2. Gratis Sinterklaas slinger
: Print deze Sinterklaas mijter slinger gratis uit, knip hem samen met de kinderen uit en hang hem op in je woonkamer. (via Zomaar een dagje)

surprise-joost-0064
3. Vilten Pakjes mobile
: Leuk voor aan het raam of aan de muur. Deze pakjesmobile is gemaakt van vilt. Knip uit verschillende kleuren vilt de juiste vormen, naai ze dicht tot twee cm, met naald en draad en doe er vervolgens een watje in. Naai nu het laatste stukje dicht. (via Twaatjes Diary)

bb39a100c5ecc2cd14e97f4b76c6f647d14e69a0
4. Worteltjes slinger
: Deze slinger is eigenlijk voor Pasen gemaakt, maar wij vinden hem ook heel leuk voor Sinterklaas. Speciaal voor Amerigo. (via Aesthetic Outburst)

advent30
5. Sint cadeautjesslinger
: Een soort advent kalender, maar dan voor Sinterklaas. Hang voor elke dag een klein cadeautje aan de slinger en je kids zijn elke keer weer nieuwsgierig. (via Scrapbook)

dscf6193_0-kolom
6. Feest onder een stolp
: Haal alle dennenappels van tafel en plaats een leuk Sinterklaas poppetje en Pietje onder de stolp. (via Galerie-lucie)

schermafbeelding-2016-11-04-om-14-25-18
7. Aftelkalender Sinterklaas
: Leuk voor de kinderen, zo weten ze precies wanneer ze hun schoen mogen zetten en waneer het Pakjesavond is. (via Gespot voor Jou)

sinterklaas_eind
8. Pepernoten krans
: Met pepernoten kun je ook heel goed een krans maken voor aan de deur. Knip een donut uit papier (rondje met gat) en plak daar alle pepernoten op, lintje eraan en je bent klaar. (via Knipmode)

schermafbeelding-2016-10-18-om-16-24-54
9. Strijkkralenset Sinterklaas en Zwarte Piet
: Leuk! Laat de kinderen lekker een middag knutselen met deze strijkkralen en je hebt straks de mooiste Sint en Pietjes als onderzetter of als ornament voor aan een slinger. (Bol.com)

Volg How to Make op Instagram voor meer creatieve DIY idee├źn!