9x recepten voor energy bites

Het is niet eenvoudig om altijd gezond, maar wel lekker te eten. Wij hebben dé tip! Met deze kleine energy bites eet jij iedere dag gezond, met lekkere ingrediënten zoals chocolade en framboos en heb je altijd een lekkere middag snack bij je voor onderweg of op je werk. De balletjes geven je een energie boost die je zeker iedere dag wel kunt gebruiken. Én alle energy bites hieronder zijn allemaal no-baked, wat betekend dat je ze simpel maakt zonder te bakken en braden.

Laad je op met deze 9 energie bites om dat laatste uurtje op je werk of die middag met alle oppaskinderen met volle energie aan te kunnen.

9x simpele recepten voor energy bites

double-chocolate-quinoa-energy-balls-7
1. Zeezout en pure chocolade Quinoa energie balletje
s: Deze heerlijke combinatie smaken is ideaal voor een gezonde middag snack. Er zitten ook nog eens hazelnoten, amandel boter, en maple siroop in. (via Simply Quinoa)

main-1
2. Chai Latte energy bites
: Van een chai latte met een beetje chocolade krijg je een lekkere boost, en nu zitten deze ingrediënten inclusief proteïne poeder opgerold in deze kleine energy bites. Jumm! (via The Cinnamon Scrolls)

img_2008
3. Kersen Chia energy hapjes
: Chocolade…zucht. Wij zagen chocolade staan in het recept dus deze energy bite moest hiertussen staan. Ow er zitten ook nog chia, gedroogde kersen, lijnzaad, kokosnoot en havermout in. Dat je het weet. (via Some the Wiser)

apple-cinnamon-energy-bites-15291
4. Apple-kaneel balletjes
: Dé lekkerste combinatie voor de herfst: appel en kaneel. Op een appeltaart goed, dus waarom maken we er geen energie balletjes van. Gecombineerd met lijnzaad, havermout en amandelboter zijn ze jouw perfecte energy boost. (via Kristine’s Kitchen)

no-bake-almond-joy-energy-balls
5. Niet gebakken amandel energy bites
: Amandelen, kokosnoot en chocolade in één schattige snack, wat wil je nog meer. (via The Healthy Maven)

raspberry-coconut-breakfast-balls-close
6. Framboos + kokos ontbijt balletjes
: Heb je iedere morgen haast en eigenlijk geen tijd om te ontbijten? Dan zijn deze ontbijt balletjes met framboos (daar komt die mooie kleur vandaan), kokos, kokosolie, amandelbloem en havermout de energie hap die je nodig hebt. (via Feeding Finn)

carrot-no-bake-energy-bites
7. Wortel energy bites
: Geschraapte wortels zijn niet het typische ingredient voor energie hapjes, maar dat maakt dit recept des te leuker. (via Vegan Heaven)

matcha-pistachio-bliss-balls-2
8. Pistache energie balletjes
: De groene kleur maakt het geheel er meer gezond uitzien dan lekker. Maar uiterlijk zegt niets. Want deze heerlijke energy bites zitten vol met pistache noten, kokosnoot en cashewnoten. (via The Body Book)

cranberry-pistachio-energy-bites-12-576x383
9. Cranberry pistache energy bites
: De meeste energy bites zitten vol met gedroogd fruit, noten en havermout, zo ook deze. Wat hem dan zo anders en veel lekkerder maakt? De balletjes zijn ook gevuld met witte chocolade snippers. (via Gimme Some Oven)