8x ideetjes voor een sportieve date

Heb je geen idee wat je wilt doen op je eerstvolgende date? Wij helpen je graag! Dates interessant houden is altijd moeilijk, zeker als je al een aantal maanden aan het daten bent. Of je nu een vaste relatie hebt of dat er nog niet over een relatie te spreken is, ervoor zorgen dat date night niet altijd een Netflix film bevat kost serieus veel denkwerk.

Maar voor de sportieve stellen die houden van een beetje zweten en workouts, hebben wij een achttal leuke date ideetjes op een rij gezet die jullie dichter bij elkaar brengt.

Dé 8 sportieve dates die je zeker moet proberen

Date idee 1: Ga varen

Er is geen betere manier om je skills te laten zien dan tijdens een middagje varen in een kajak. Je moet samenwerken om op je bestemming te komen en je kunt lekker gek doen in jullie bootje. En als jullie zijn aangekomen, zijn jullie beiden super trots natuurlijk. (foto via Giphy)


Date idee 2: Ga wandelen door de duinen of op het strand

Vul een rugzak vol snacks, drinken en een dekentje en ga wandelen op het strand of door de duinen met als afsluiting een lekkere en romantische picknick. (foto via Giphy)


Date idee 3: Beklim bergen (binnen dan)

De klimmuur is een perfect idee voor een sportieve date. Als jullie dit allebei nog nooit gedaan hebben, is het helemaal leuk om dit samen uit te vogelen. Met buikpijn van lachen garantie. (foto via Giphy)


Date idee 4: Dansen is heel romantisch

Je bent gek op zumba, dus waarom niet dansen met je lief? Romantischer kan bijna niet en je bent lekker aan het bewegen. Ga samen op salsa les of naar een avondje vrijdansen in de plaatselijke dansschool. (foto via Giphy)

Date idee 5: Trampoline springen is een trend

Trampoline springen is echt niet alleen voor kids. In Nederland zitten verschillende indoor bunzing ruimtes zoals Bounz die je vindt in o.a. Amsterdam, Almere, Nijmegen en Beverwijk. Even samen een dagje heerlijk jumpen en je weer lekker kind voelen. (foto via Giphy)


Date idee 6: Sla een balletje op de golfbaan

Houd je niet van te veel zweten, kies dan voor een middagje golfen. Dan kan je lief lekker dicht tegen je aan staan om het jou te leren en je kunt ook nog met elkaar kletsen. (foto via Giphy)

Date idee 7: Paintballen is lekker gek

Paintballen is echt een killer workout. Samen lekker energiek bezig zijn en jullie killer instincten tevoorschijn halen is lachen gieren brullen. (foto via Giphy)


Date idee 8: Fietsen en dineren

Een lekker stukje fietsen, bijvoorbeeld naar het strand en dan romantisch uit eten en van de zonsondergang genieten zien wij wel voor ons. (foto via Giphy)

Volg How to Make op Facebook voor meer creatieve ideeën!