9x hippe traktaties voor kinderen

Het valt niet altijd mee om traktaties te bedenken, waar je kinderen tevreden mee zijn. Het moet tegenwoordig hip, gezond en voor jou makkelijk te maken zijn. Maar geen zorgen, wij helpen je een handje!

Geen saaie traktaties, maar coole traktaties om uit te delen op school en voor op hun verjaardagsfeestje. Wat dacht je bijvoorbeeld van koekiemonster macarons of deze stroopwafellollies? Wij verzamelden nog 9 andere hippe traktaties waarmee je kinderen zeker punten scoren bij hun vriendjes. Bekijk ze snel hieronder.

9x hippe traktaties voor kinderen


1. IJsje: Wat een lieve traktatie! Dit ijsje is heel simpel te maken met de gratis printable die je hier kunt downloaden. Gebruik als stokje een lange vinger of soepstengel. (via leuktrakteren)


2. Konijnen: Teken een konijnengezichtje met een zwarte stift op een paar witte kartonnen bekertjes. Zakje popcorn erin, dichtgeplakt met washitape. Kaartje eraan met de namen van de kinderen en je hippe traktatie is klaar. (via mulpix)


3. Flamingo: Niet om op school te trakteren, maar tijdens een verjaardagsfeestje des te leuker. Deze donut flamingo’s zijn toch te gek! Koop een pak donuts en bedek de bovenkant ervan met roze glazuur. Knip flamingokoppen en staarten uit en steek deze aan de zijkanten van de donut erin. Twee rietjes dienen als poten. (via Fabmama)


4. IJsje: Leuk voor achtstegroepers. Deze ijsjes zijn insta-proof en nog lekker ook. Bak cupcakes en doe deze na afkoeling in ijscoupes die je gewoon bij de plaatselijke snackba kunt halen. Een dot botercreme erop en een toffe caketopper erin en hij is af. En dan dan 30 keer natuurlijk.  (via Fabmama)


5. Beertjes: Dit is onze favoriet! Deze mini potjes zijn gewoon simpel gevuld met popcorn. Deksel erop, kaartje eraan en een gezichtje erop tekenen van een beertje en je kind heeft de leukste traktatie.  (via SuzyB)


6. Safari optocht: Deze dieren zijn toch super leuk om te trakteren voor de kleinsten. Pak doosjes rozijntjes in en bind ze met een elastiekje om het diertje. Maak voor de finishing toch nog verjaardagshoedjes voor alle dieren. Zo hebben de kinderen een speeltje en een lekker hapje.

LEGO


7. Speklolly’s: Wat je nou weer moet trakteren op verjaardagsfeestjes? Nou deze speklolly’s natuurlijk!


8. Banaan chocolade lolly’s: Een gezonde, maar ook ontzettend lekkere traktatie. Snijd de bananen door de helft. Prik iedere helft op een ijsstokje en doop ze in de pure chocoladesaus. Haal ze daarna nog door een bakje met nootjes , spikkels of kokssnippers voor de topping. Koelkast in en de volgende dag kun je trakteren. (via Fabmama)


9. Tipi’s: Origineel! Deze tipi’s zijn geweldig. Print hier het patroon uit op een kleur papier die jij wilt. Je kunt de tipi’s ook later nog een tof patroon geven natuurlijk.  Vul ze met een zakje popcorn of iets anders kleins. En steek er een drietal pretzels in. (via Tuutsjes)

Meer traktaties? Volg ons op Instagram of check meer leuke traktaties hier.