9x hippe traktaties gemaakt van een eierkoek

Met eierkoeken kun je de meest hippe traktaties maken samen met je kinderen. En de koeken mogen ook uitgedeeld worden op elke school, want het is een gezonde snack.

Monsters, boten, egels, je kunt met de eierkoek van alles maken. Heb jij al een traktatie gemaakt van eierkoeken? Wij hebben 9 van onze favoriete traktaties verzameld met de zoete koek. Kijk je mee?

9x hippe traktaties gemaakt van een eierkoek


1. Eierkoek monster:
 Deze gekke monsters zijn binnen no time gemaakt. Snij een eierkoek in vieren, aardbei ertussen, twee halve druiven erop en je traktatie is klaar. Deel het uit op een toffe etagere. (via Leuke moeders)


2. Eierkoek elza:
Iedereen is gek op Elza, dus deze traktatie zal vast een succes worden!  (via Aukjeswereld)

LEGO


3. Patat:
 Een overheerlijk patatje mag je helaas niet uit delen op school, maar deze patat gemaakt van eierkoeken wel! (viaHow to make)


4. Boot:
 Met een eierkoek kun je zelfs boten maken! Snij de eierkoek doormidden, jam  ertussen, rietje erin en 3 M&M’s aan de zijkant erop plakken. (via How to make)


5. Egels:
 Wat een lieve egels. Is jouw zoon of dochter een herfstkindje, dan is deze traktatie toch heel leuk om uit te delen? (via How to make)


6. Mini mouse:
Wat een leuke Mini Mouse’jes.  Maak ze van een eierkoek, dropveters en de strik en van een stuk papier. Je kunt natuurlijk ook een Mickey Mouse maken.


7. Voetbal: 
Met gekleurd eetpapier en drop kom je een heel eind. Knip cirkels uit het eetpapier, in de grootte van de eierkoek en plak er daarna vijfhoeken op gemaakt van drop. Inpakken in huishoudfolie en klaar ben je.


8. Smileys:
Deze smiley’s zijn toch te gek als traktatie. En super simpel te maken. Pak een eierkoek in met huishoudfolie en plak er daarna gekke gezichten op. 


9. Paraplu:
Leuk! Neem een rietje en steek hem in een halve eierkoek. Versier de eierkoek daarna met M&M’s en gekleurde botercreme samen met de kinderen(via Kidsproof)

Meer leuke DIY’s video’s? Like ons op Facebook waar je wekelijks geinige en toffe creatieve video’s vindt.