9x briljante ideeën om kleine dingen in op te bergen

We hebben allemaal wel van die verschillende kleine dingen die we iedere dag gebruiken. Make-up kwasten, haarspeldjes, ringen. Maar soms is het moeilijk om deze kleine items te vinden, tussen al onze andere honderden spullen.

Wij verzamelden 9 goede ideeën om al deze kleine dingen in op te bergen, zonder dat ze teveel ruimte innemen, maar wel in het zicht. Probeer ze allemaal!

9x de beste opbergplekken voor kleine dingen

1
1. Hoedjes
: Hang je verzameling hoedjes aan een mooie koperen stang met touw en knijpers. (via Second street)

2
2. Bobbypins
: Vanaf nu raak je nooit meer je bobbypins kwijt, want in een tictac doosje houd je ze netjes bij elkaar. (via Velvet)

3
3. Make-up kwasten
: Met een bamboematje en een lint maak je heel makkelijk een mooi en handig mapje voor je make-up kwasten. (via M Class)

4
4. Brillen
: Wil je al je mooie brillen graag showen, hang ze dan aan een houten plankje met elastiek. Maak je heel makkelijk zelf! (via Cuty Paste)

5
5. Ringen
: Een boek is niet alleen fijn om te lezen, maar kun je ook goed gebruiken als sieradenhouder. Kies een mooi oud boek en vouw meerdere pagina’s doormidden en steek ze tussen de binder. Nu kun je er heel simpel je ringen tussen steken. (via Minchanka)

6
6. Armbandjes
: In een ovenblik voor cupcakes berg je heel makkelijk je ringen en andere kleine sieraden op. (via Sheltermess)

7
7. Sieraden in kopjes
: Stapel kopjes op elkaar of zet je mooiste vintage kop en schotel op je nachtkastje, ideaal om je armbandjes en andere kleine sieraden in op te bergen. (via Blog Pisos Bonitos)

8
8. Krultang en stijltangen
: Een schoenen opbergzak voor aan je kastdeur doet ook goed dienst als opberger voor je krultangen, föhn, stijltangen en borstels. (via Vrouwen.nl)

9
9. Nagellak
: Wil je je nagellak opbergen, maar vind je al die kleurtjes stiekem ook leuk staan? Stop ze dan in een grote doorschijnende snoeppot. (via Vrouwen.nl)

Meer opbergtips? Volg ons op Facebook voor je dagelijkse portie creatieve tips, diy’s en lifehacks.