8x simpele surprises voor kinderen om zelf te maken

Ben je van plan om dit weekend nog even snel een surprise te maken voor Pakjesavond of hebben je kinderen nog een surprise nodig voor op school? Dan helpen wij je een eind op weg met deze acht simpele surprise die je snel gemaakt hebt. 

Je hebt geen zin om te veel moeite te doen of je wilt juist dat je kinderen hun surprise helemaal zelf maken. Dan kom je toch al snel uit op een surprise van een kartonnen doos. Maar wist je dat je daar super leuke surprises van kunt maken! Wat dacht je van een fidget spinner of een robot. Bekijk deze en nog meer simpele surprises om zelf te maken.

8x simpele surprises voor kinderen om zelf te maken


1. Spinner surprise: De spinner hype is nog steeds aan de gang, dus met deze surprise maak je ieder kind blij. (via Events to Celebrate)

LEGO


2. Minion: Iedereen is gek op de gele figuurtjes, dus deze Minion surprise vindt iedereen leuk om te krijgen. (via Instructables)


3. The voice of Holland: Wie wilt The Voice of Holland trofee nou niet winnen? Is degene op je lootje gek op zingen, dan is deze surprise toch wel erg leuk om aan hem of haar te geven. (via Conny’s Creaties)


4. Vliegtuig: Voor als je echt niets meer dan een lege fles en wat papier in huis hebt. Dit vliegtuig is ontzettend simpel in elkaar te zetten en ziet er ook nog eens erg tof uit. 


5. Robot surprise: Lief en stoer tegelijk deze robot. Je zet hem heel makkelijk in elkaar met twee kartonnen dozen en twee wc-rollen.  Verf hem in een leuk kleurtje en plak er leuke figuren op die dienst doen als zijn knopjes en hart. (via The little umbrella)


6. Lego hoofd: Iets lastiger, maar deze Lego hoofden zijn toch echt alleen gemaakt van karton eb een zwarte stift. Kijk snel hoe je ze maakt. (via Zygote Brown Designs)


7. Snoepmachine: Is er iemand gek op snoep of die heerlijke gekleurde kauwgomballen, dan maak je toch een echte snoepmachine. Stop er echte kauwgomballen in en stop je cadeautje daartussen. Graaien maar.  (via Jamie Lane designs)


8. Emoji’s:  Deze emoticons zijn echt super simpel om zelf te maken. Je hebt alleen een kartonnen doos nodig, verf en een cadeautje natuurlijk.  (via StudioDIY)

Nog meer toffe Sinterklaas DIY‘s? Kijk dan onder onze categorie Sinterklaas voor de leukste surprises, lekkerste recepten en te gekke cadeaus.