8x een lekker DIY Valentijnsdag recept

Wat is er leuker dan een speciaal DIY Valentijnsdag recept te maken voor je lief? Niets inderdaad, want de liefde van de man (en ook vrouw) gaat door de maag. En je kunt zoveel leuk en lekker eten bedenken in de vorm van een hartje.  

Wij zetten 8 van deze lekkere DIY Valentijnsdag recepten voor je op een rij, die je zo in elkaar flanst. Van een ontbijtje en gezonde salades tot een heerlijk drankje en een lekker hoofdgerecht. Wij wensen je alvast een delicious Valentijnsdag!

8x DIY Valentijnsdag recepten 


1. Mini pizza’s in hartjes vorm:
Dit DIY Valentijnsdag recept is toch te leuk! Deze mini pizza’s in de vorm van een hartje zijn binnen mum van tijd klaar en je kunt ze maken met de ingrediënten die je lief het lekkerste vindt. (via Sarahhearts)


2. Pannenkoekjes aan een stokje:
 Een gezond ontbijtje op een stokje. Schuif lekker fruit en een mini hartje gemaakt van pannenkoeken aan een stokje en je Valentijnsdag ontbijt is klaar. (via Thisolemom)


3. Roze aardbeien sangria:
 Oei, lekker, zo’n roze drankje hoort echt bij een romantische avond. (via Simply Whisked)


4. Hart quesadillas:
 Ja, je kunt alles in de vorm van een hartje maken, ook quesadillas. (via Smart School House)


5. Mozzarella hartjes gevuld met rode pesto:
Een hartje van bladerdeeg, gevuld met mozzarella en rode pesto. Jummm… dit is een echte aanrader. (via I Love to Cook)


6. Valentijnsdag salade met kiwi en mandarijn:
 Met het voorafje wil je natuurlijk ook in de liefdessferen blijven, dus wat dacht je van deze fruitsalade? (via Lauren Conrad)


7. Broodje met een ei in de vorm van een hart:
 Dit is een echte topper als het aankomt op een DIY Valentijnsdag recept. Broodje met een eitje in het midden, het ideale ontbijtje voor je lief. (via Martha Stewart)


8. Valentijnsdag salade met mozzarella:
 Nog zo’n lekkere salade, maar dan met mozzarella hartjes en tomaten hartjes. (via Lauren Conrad)

Heb jij na deze leuke DIY’s ook je eigen Valentijnsdag recept gemaakt? Laat het ons weten door How to Make te taggen in je foto op Instagram of Facebook met de #hoemaakikdat