8x alternatieve doosjes voor trouwringen

Ben je bezig met je bruiloft plannen, vergeet dan niet te letten op de kleine details zoals een doosje of drager voor de trouwringen. Je kunt het traditioneel neerleggen op een klein satijnen kussentje, maar ben je creatief en wil je je ringen echt laten schitteren? Bekijk dan deze 8 alternatieve doosjes voor je trouwringen die wij voor jouw speciale dag op een rij zette.

Van een oude honkbal en een stukje kant tot een boek met een geheim vakje, deze volgende trouwringen doosjes brengen jouw ceremonie tot de next level.

s168x900
1. Ringen op een haakwerkje
: Heeft jouw bruiloft een romantisch of vintage thema, maak dan een haakwerkje als ringen houder. Zet er je trouwdatum op voor een nog persoonlijkere touch.
(via Style Me Pretty)

ring
2. Ringen op een porseleinen schaaltje
: Een beetje klassiek kan geen kwaad, en zelfs als je deze witte schaaltjes niet gaat gebruiken als ringendrager, dan kun je ze thuis alsnog gebruiken als sieraden bakje. (via Paloma’s Nest)

lego-wedding-rings-holder
3. LEGO trouwringen bakje
: Zijn jullie een gek stel, maak dan van LEGO een DIY bakje voor je trouwringen. Kies je eigen kleur en vorm. Lekker goedkoop. (via IGN)

horseshoe-ring-bearer-645x968
4. Rustiek hoefijzer als ringdrager
: Deze DIY trouwringen houder past goed bij een rustiek thema voor ene buiten bruiloft. Hergebruik een oud hoefijzer als creatief alternatief voor een ringenkussentje. (via Easton Events / Eric Kelley Photography)

024e5572-2898-4112-a8ad-eb5c17837871-rs_768
5. Honkbal thema trouwringen doosje
: Zijn jij en je lief sportief? Dan is dit echt iets voor jullie. Laat je ringen schitteren in een honkbal, tennisbal, hockeybal en laat je liefde voor je sport zo zien.(via The Knot / Kaitlin Noel Photography)

640_20120525_113142_ar
6. Trouwringen op een plakje hout:
Een mooie en eenvoudige manier om je trouwringen op de laten shinen. Zet op het stukje hout jullie namen en de trouwdatum. (via The Perfect Wedding)

vintage-book-hardcover-ring-holder-diy4
7. Geheim plekje in een boek:
Creatiever kan bijna niet. Verstop je trouwringen in een geheim vakje in jullie lievelingsboek. (via RufflesBlog)

7a2845ae34f3d72c334e10c0a7ff2c17
8. Ringen op romantisch kant:
Zo romantisch en een snelle DIY. Met een stukje kant, wat lint en een borduurring, maak je heel simpel je eigen plateau voor je trouwringen. (via Hochzetswahn)

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer van dit soort leuke DIY ideeën.