7x DIY inpaktips voor je Valentijnsdag cadeautjes

Het inpakken van je Valentijnsdag cadeaus voor je lief is misschien wel net zo leuk als het geven ervan. En met deze DIY inpaktips helemaal. Ook al zit er geen perfect cadeau binnenin het pakketje, als de verpakking er leuk uit ziet maak je sowieso al indruk. 

Scroll naar beneden voor onze 7 favoriete DIY inpaktips die wij speciaal voor Valentijnsdag voor je op en rijtje hebben gezet.  En verras je lief!

7x DIY inpaktips voor Valentijnsdag 


1. Gewoven hart
: Hoe cool! Een beetje geduld is nodig en de kunst van het vlechten moet je ook onder de knie hebben, maar dan krijg je wel ene heel uniek Valentijnsdag cadeautje toch? (via Brit.co)


2. Met kusjes
: Zoen je witte inpakpapier vol met lipjes en je hebt je unieke Valentijn inpakpapier zo af.  (via Sugarcloth


3. Bonbon doosje
: Ga je de keuken in om je lief te verrassen met de lekkerste bonbons? Stop ze dan in dit hele leuke DIY doosje mét hartje natuurlijk. (via The Tomkat studio)


4. Hartjes uitknippen
: Zoek een mooie rol inpakpapier en knip zelf nog een paar gekleurde hartjes uit om er vervolgens op te plakken. (via Brit.co)


5. Zwart wit met een roze strikje
: Voor degenen die van simpel en minimalistisch houden. (via Taller Maria Victrix)


6. Zakje van een hart
: Knip twee harten uit, leg je kleine cadeautjes erin en naai de harten dicht met roze garen. Surprise! (via Kron prinsessene)


7. 3D gestreepte hartjes
: Met een lekker kleurtje papier en een gek printje kun je heel veel. Knip halve hartjes uit en vouw deze om, zo creëer je een tof 3D effect. (via Brit.co)

Heb jij ook zo’n toffe tip om je Valentijnsdag cadeaus in te pakken? Like ons op Instagram en tag ons in je foto + #hoemaakikdat.