7x de tofste DIY boomhut voor in je tuin

on

Droomde jij vroeger ook van een boomhut in de tuin? Zo eentje met een glijbaan en de mooiste kleuren van de regenboog, hoog in een boom, waar ouders verboden waren. Oke that’s not gonna happen anymore, maar wel voor je kinderen!

Wij verzamelden de zeven mooiste DIY boomhutten voor in je achtertuin, waar je kinderen heerlijk in kunnen spelen deze zomer. Maak de boomhut simpel of ingewikkeld als je zelf wilt.

7x de tofste DIY boomhut voor in je tuin


1. Blauw balkon: Deze boomhut is zo mooi! Heel simpel, maar zo tof door de ronde ramen en het balkon. (via Chrissy powers)


2. Boomhut met ronde ramen: Kabeltouw, ronde ramens, schuin dak en bohemian inrichting, in deze boomhut willen wij wonen! (via Sunset)


3. Boomhut met klimtouw: Simpel kan heel mooi zijn, zoals deze DIY boomhut. Klim met het trapje naar boven en klouter naar beneden via het touw. (via Homease)


4. Wit huisje: Wat een lief huisje daar in het hoekje van de tuin. Wit staat heel mooi in een groene tuin vol bloemen. (via Hoemase)


5. Camouflage boomhut: Deze boomhut willen wij! Vooral die mooie groene kleur die helemaal opgaat in de natuur. De plantenbak, de roze touches in het interieur en de emmer om geheime boodschappen de hut in te krijgen zijn te gek. (via Eigenhuisentuin)


6. In de jungle: Dit lijkt wel de boomhut van george uit de jungle. Er zijn hier geen houten planken gebruikt als muur, maar dikke takken.


7. Boomhut met glijbaan: Ieder kind wil een boomhut en al helemaal eentje met ene balkon en glijbaan. (via Decorapatio)

Volg How to Make op Facebook voor meer creatieve DIY ideeën!