7x coole Adventskalenders om te kopen

De adventskalender, die kennen we allemaal wel van vroeger. Vanaf 1 december stonden we iedere ochtend zo vroeg mogelijk op om dat vakje open te maken en dat lekkere chocolaatje op te peuzelen. Elke dag een klein feestje tot Kerstmis

Nu we volwassen zijn, zijn we wel uitgekeken op die chocolaatjes (die toch stiekem een beetje naar karton smaakten) en willen we liever iedere dag een nagellakje, een lekkere crème of misschien een gin shotje? De mensen achter de adventskalender dachten er net zo over. Je kunt bijna niet meer kiezen, want er zijn nu zoveel leuke adventskalenders te koop. Wij zetten onze favorieten op een rij. Welke kies jij?

7x Adventskalenders voor volwassenen

cww6-bxveaaevaw
1. Adventskalender met gin
: Helaas geen chocolade in deze kalender, maar 24 verschillende soorten gin. Dat betekent dus iedere dag van 1 december tot kerstavond, een shotje achterover slaan. Ook niet verkeerd toch? (via Ginfoundry)

hmprod-2
2. Iedere dag een juweel
: Wauw. Met deze adventskalender pak je ieder dag een mooi sieraad voor jezelf uit. (via H&M)

schermafbeelding-2016-11-18-om-22-50-05
3. Kalender voor de chocoladegek
: Aftellen naar Kerst wordt nog leuker met deze kalender, waar in elk van de 24 vakjes een lekker Belgisch chocolaatje van Café-Tasse zit. (via Dille & Kamille)

hmprod-1
4. Adventskalender met nagellak
: Wij kunnen nooit genoeg krijgen van een mooi kleurtje nagellak, dus deze kalender is ons op het lijf geschreven. Welk kleurtje zal er morgen inzitten? (via H&M)

55096am_z
5. Beauty adventskalender
: Beautyproducten kunnen we nooit te veel in huis hebben. In deze vakjes zit voor iedere dag een andere heerlijke crème, lotion, nagellak en meer. (via The Bodyshop)

hmprod
6. Met kleine zakjes
: Leuk als cadeau, want je kunt in alle vakjes een eigen mini cadeautje stoppen. (via H&M)

schermafbeelding-2016-11-18-om-22-48-22
7. Chique kalender met lades
: Chique hoor, deze arreslee. In deze adventskalender zitten ook geen cadeautjes, maar die kun je er zelf in stoppen. (via Ateliersgs)

Vol ons op Pinterest voor meer van dit soort leuke Kerst ideetjes!