7 x origineel cadeautjes inpakken

Je kunt kiezen uit honderden soorten cadeaupapier, linten, strikjes en elk mogelijk versiersel waarmee je een cadeautje kunt inpakken. Maar het is veel leuker, en een stuk creatiever, om zelf je inpakpapier te maken of je cadeau op een originele manier in te pakken toch? Oké het kost iets meer tijd misschien, maar deze diy ideëen helpen je om je cadeautje te laten opvallen tussen al die andere pakketjes.

7x diy manieren om cadeautjes in te pakken

krant2
1. Kranten: Tijdschriften ( een oude Donald Duck ) en kranten zijn een leuke manier om je pakketje creatief te verpakken. ( via LawsofLife )

img_9405
2.
 Confetti: Strooi wat confetti in je doorschijnende cadeaupapier en je cadeau ziet er meteen gezellig uit. Ook leuk als de jarige job het cadeau uitpakt! ( via Youaremyfave )

pompoms1
3.
Pompoms: Met wat gekleurde pompoms maak je van wat simpel bakpapier ( kan heel goed als inpakpapier) een vrolijke boel.( via Liagriffith )

japanese-fabric-wrapping-4
4.
Met stof: Je hoeft niet perse papier te gebruiken om je pakketje in te pakken, een stuk stof kan ook heel leuk zijn. Strikje er om en klaar ben je. ( via Bloglovin )

img_5828-this-one-607x1024
5.
In een pot: Leuk! Koop wat kleine cadeautjes en stop ze allemaal samen in één glazen pot. (via Classy Clutter )

creative-wrapping-paper-ideas-for-kids
6.
Met zelfgeschreven teksten: Laat je kids een paar leuke tekeningen maken op je witte cadeaupapier of schrijf zelf wat mooie teksten erop of teken er gekke puzzeltjes op. ( via Mylifeandkids )

limedoodleadventure
7.
Van een landkaart: Oude of nieuwe landkaarten zijn een heel goed idee om mee in te pakken. Leuk voor wanneer iemand naar het buitenland vertrekt voor een lange tijd. ( via Limedoodledesign )

Volg ons op Instagram en tag How to Make in jouw eigen DIY inpakpapier + #htmcreabea.