6x unicorn traktaties om uit te delen

Als we deze unicorn traktaties zien, willen we stiekem weer even zes zijn. Heb jij vroeger zo’n leuke traktatie uitgedeeld op school? Wij niet hoor. 

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en helemaal gek op dit magische wezen, dan raden we je aan om snel naar beneden te scrollen. Wij geven je inspiratie voor het volgende unicorn feestje met deze zes traktaties.

6x unicorn traktaties om uit te delen


1. Unicorn zakjes: Zo simpel. Stop in een plastic sluitzakje wat gekleurde spekjes en maak er een unicorn hoofdje aan vast gemaakt van gekleurde papier.


2. Puntzakjes: Roze kartonnen bekertje, puntzak en spekjes, deze unicorn traktatie heb je binnen no time gemaakt. (via Suzyb)


3. Unicorn rozijntjes: Rozijntjes zijn altijd goed! Maar verpak het doosje dan wel in een unicorn hoesje. (via Leuk trakteren)


4. Spekjes: Bijna hetzelfde als nummer twee, maar voor deze unicorn traktatie gebruik je witte bekertjes en gekleurde spekjes.


5.Gouden randjes: Je kunt de traktatie met het bekertje ook op een andere manier maken. Vul het bekertje met popcorn en steek er spekjes in met sateprikkers, om de oren en hoorn te maken. (via Haremaristeit)


6. Knijpfruit:  Ook knijpfruit kun je een unicorn make-over geven met deze leuke printables. (via Print je traktatie)

Volg ons ook op Instagram!