6x sushi recepten die je zelf kunt maken

Ow wat houden wij toch van sushi. Maar zelf maken? Dat liever niet. We gaan liever naar zo’n all you can eat Sumo dan dat we uren gaan zweten in de keuken op die ingewikkelde (hoofdpijn) rollen met vis en rijst. Maar sushi maken hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn, in ieder geval niet met onderstaande recepten.

Vanaf nu maak jij je sushi gewoon zelf, zonder frustratie. Bekijk onze 6 DIY recepten voor sushi en eet smakelijk!

sushi-stack
1. Sushi Stack
: Sushi rollen is moeilijk en ben jij er net zo’n kluns in als ik, stapel je sushi dan gewoon. Lekker simpel en je bent er ook niet nog eens (ongeduldige) uren mee bezig. Het eten van deze stapeltjes sushi is weer een ander verhaal. (via Plateful)

panda-van-sushirijst3
2. Panda van sushirijst
: Oké deze is een stukje ingewikkelder dan het sushi recept hiervoor, maar het is wel een binnenkomer op je verjaardagsfeestje. Femke van Youniqueblog legt het je uit. (via Youniqueblog)

roze-sushi-bowl-1
3. Roze sushi bowl
: On Wednesdays we wear ehh eat pink. Het lijkt chemisch, maar dat is het totaal niet want het is gemaakt van rode bieten sap. Favoriet voor een girlsnight. (via Youniqueblog)

sushi-burger4
4. Sushi Burger
:  Hamburger x sushi. De beste combinatie voor een heerlijk avondje op de bank met je lief. (via The Flavor Bender)

rs7
5. Regenboog unicorn sushi
: Hier word je toch vrolijk van! Vrolijke kleurtjes en sushi, beter kan niet. (via The indigo kitchen)

sushi-bitterballen5
6. Sushi bitterballen
: Klinkt lekker en is lekker. Deze sushi ballen van rijst en sesamzaad zijn de ideale partsnack. Serveer ze met sojasaus en ze zijn in een mum van tijd op. Tip: stop in sommige een stukje zalm, krab of kip als variatie. (via Youniqueblog)

Laat ons jouw DIY recepten zien door ons te taggen op Instagram + #htmfoodie.