6x simpele Sinterklaas surprise gemaakt van een melkpak

Surprise stress? Voor de kleintjes is het soms nog moeilijk om grote Sinterklaas surprises te maken en als ouder wil je ook niet te veel helpen. Het moet tenslotte een surprise zijn dat door een kind is gemaakt. Maar wij zijn er om je te helpen. 

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, toch? Surprises hoeven niet altijd gemaakt te zijn met 100 materialen of van papier-maché, je kunt de leukste surprises maken van materialen die je al in huis hebt liggen, zoals melkpakken. Je recycled en je kunt er simpele Sinterklaas surprises van maken. Ben je benieuwd wat voor surprises? Scroll snel naar beneden.

6x simpele Sinterklaas surprise gemaakt van een melkpak


1. Minion surprise: Wie houdt er niet van Minions! Deze Minion gemaakt van een melkpak wil iedereen als surprise hebben. (via Youtube)


2. Sint en Piet surprise: Leuk, deze Sint en Piet surprise gemaakt van een melkpak. Makkelijk en geinig. (via Youtube)


3. Raket van een melkpak: Wauw! Je zou het bijna niet zeggen, maar deze surprise is echt gemaakt van een melkpak. Check snel op howtomake.nl hoe je hem maakt.


4. Huisjes maken: Dit rijtje Hollandse huisjes hebben we je al eerder laten zien. Kijk hier hoe je deze surprise maakt.


5. Molen surprise: Dit is wel de meeste simpele surprise ooit. Verf je melkpak in een leuke kleur en maak de wieken van karton. Stop je cadeau in het melkpak en je surprise is klaar. Voor een wat grotere surprise zet je een aantal molens naast elkaar of zet je de molen op een zelfgemaak grasveld. (via Jeknutseleikwijt)


6. Kip van een melkpak: Is degene van wie jij het lootje hebt getrokken gek op kippen of andere boerderij dingen? Maak dan deze kip van een melkpak. Verf je pak geel en maak van karton de ogen, snavel en veren. (via Howtomake)

Nog meer toffe Sinterklaas DIY‘s? Kijk dan onder onze categorie Sinterklaas voor de leukste surprises, lekkerste recepten en te gekke cadeaus.