6x simpele Sint Maarten DIY lampions voor kleuters

Wil je vanmiddag met de kids een lampion voor Sint Maarten gaan maken, dan kun je vast wel wat inspiratie gebruiken! Kies voor de jongsten voor simpele materialen, zoals wc-rollen en papieren bordjes om de lampions mee te maken. Laat de kleuters lekker fröbelen en kliederen.

Wij zetten 6 van die simpele DIY lampions voor kleuters op een rij die je last minute nog kunt maken.   

6x simpele DIY lampions

jellyfish-cupcake-liner-crafts
1. Kwallen
: Hoe schattig zijn deze vrolijke kwallen gemaakt van cupcake bakjes en slierten crêpe-papier. (via Life a Mama)

schermafbeelding-2016-11-05-om-12-53-39
2. Apies van papieren bordjes
: Maak van twee witte papieren bordjes aan elkaar geniet een coole lampion. Schilder er een apen gezichtje op en je kleuter en hang er en lichtje in. (via Magazine Kleertjes)

schermafbeelding-2016-11-04-om-20-02-25
3. Vleermuis lampion
: Deze enge vleermuis is gewoon gemaakt van een groenteblik. Even schilderen en twee vleugels van karton eraan plakken en je snoeptasje/lampion is klaar. (via Mermag)

sm-halloween-lanterns-2
4. Lampion met enge beesten
: Deze enge pompoen, spook en wolf zijn zo makkelijk te maken. Knip een aantal stroken (tot 2 cm aan de boven en onderkant) in een A4tje en teken er een gezicht op. Handvat eraan en lichtje erin en voila! (via The Crafting chicks)

schermafbeelding-2016-11-04-om-20-02-44
5. Luchtballon met lichtje
: Leuk een luchtballon als lampion. Koop een papierenlamp en hang er eenviertal touwtjes aan met een kartonnen bakjes. (via Lady Lemonade)

050313-koinobori-white
6. Vissen lampion
: Waar wc-rollen al niet goed voor zijn. Je kunt er heel makkelijk deze toffe vissen van maken. Leuk als lampion. (via Squirrelly Minds)

Voor meer van dit soort leuke DIY ideeën volg je ons op Instagram en Facebook.