6x ideeën voor een klein balkon

Heb jij een klein balkon, maar weet je niet goed hoe je deze moet inrichten of wil je hem deze zomer een make-over geven? Kijk dan naar deze zes DIY tips en ideeën om een kleine ruimte zo groot mogelijk te laten lijken. 

Geen ruimte voor een tafel, dan hang je toch een balkonbar op. En is je balkon echt maar 1m bij 1m, zelfs dan maak je van je balkon een toffe ruimte met een vrolijk geweven kleed, een schapenvacht over een stoel en een mini opklaptafel met een mini kruidentuintje.  Of gooi je balkon vol met kussens en kleedjes en je mini ‘tuin’ wordt een heerlijke hangplek.

6x ideeën voor kleine balkons


1. Balkonbar:
Past er geen tafel op je balkon, dan hang je toch gewoon deze balkonbar aan de reling.  Zo kun je iedere avond borrelen. (via balkonbar)

Vakantie!


2. Hangmat:
 Zelfs op een mini balkon kun je twee grote plantenpotten en een hangmat kwijt. Leg er een groot kleed onder en schilder je balkon in een fris kleurtje. Klaar voor de zomer!  (via@Goodjujutribe)


3. Jungle:
 Hoe tof is dit balkon. Maak van een kleine 6m2 een jungle met hangstoel, bankje en de heerlijkste kussens. (via 
magicbabyvintage)


4. Gitaar:
 Blogger Rachel van de huismuts heeft zo’n tof balkon. Midden in de stad op een kleine vierkante meter, maar het balkon lijkt ontzettend groot door het gebruik van lichte kleuren en de juiste items. (via dehuismuts)


5. Kleurrijk:
 Met een houten bank in een L vorm en wat kleurrijke kussens en kleedjes kun je je balkon al snel een make-over geven. Lekker knus. (viaHouse and home)


6. Kratjes:
 Past er geen bank op je kleine balkon, dan gebruik je toch gewoon kratjes. Kleed op de bank en op de grond, een mooie hortensia in een grote pot en wat kleurrijke kussens en je balkon is ready voor de zomer. (viaHouse and home)

Volg ons ook op Instagram!