6x de leukste DIY lunchtrommels voor kinderen

Broodje, stukje fruit en een koek voor tussen de middag, de lunchtrommels van kinderen zien er eigenlijk allemaal hetzelfde uit. Saai. Maar vanaf nu gaat jouw kind naar school met een origineel gevulde en gezonde lunchbox. Iedereen kan creatief zijn.

Van eetbare dio’s en apen tot aan minions, vul de broodtrommels met jouw zoon zijn of dochter haar favoriete snacks en broodbeleg en je bent de beste mama!

6x DIY broodtrommels voor kids

monkey-back-to-school-bento-lunch
1. Apie voor een klein apie
: Maak van twee sneetjes brood een aap. Om in het thema te blijven maak je het af met banaan. (via Kitchen Fun With My Three Sons)

how-to-make-an-easy-dinosaur-bento-box1
2. Grr…Dino broodjes:
Hoe schattig zijn deze DIY dinosaurus broodjes. Maak ze heel makkelijk zelf met een mesje of koekjesvorm. (via Wendolonia)

kleine-porties
3. Kleine porties
: Een paar kleine porties eten is veel leuker dan één grote boterham. Vul de broodtrommel daarom met cupcake bakjes met verschillende stukjes fruit, kaas, komkommer en meer lekkers voor de lunch. (via They Smell)

pic-monkey2-650x588
4. Minion Lunch
: Wie houdt er nou niet van Minions? Vul de broodtrommel van je spruit met een gekke lunch vol verstopte minions. (via Foodtastic Mom)

superhero-lunch-foodmadesimple-collectivebias
5. Super helden lunch:
De echte kleine superhelden moeten een net zo’n super lunchtommel hebben. Vul de broodtrommel met powerfood, zoals een banaan, een broodje met een superman logo erop en een chocolademelk voor de energie. (via Life with the Crust cutoff)

backtoschoolbento31
6. Back to school broodtrommel:
Geinig! Voor de geduldige en creatieve moeders is deze trommel super leuk om eens te maken voor je kind. (via Living lo Curto)

Volg How to Make op Instagram voor meer creatieve DIY ideeën!