6x de beste krullen met een stijltang

Wist je dat je de mooiste krullen het makkelijkst maakt met een stijltang? Krultangen zijn lang niet zo effectief en handig in het gebruik als ze doen denken, met een stijltang daarentegen kun je én je haar stijlen én je kapsel net zo makkelijk in de krul zetten.

Wij zetten 6 manieren op een rij om de beste coupe du krul te krijgen met je gouwe ouwe stijltang.

1-flat-iron
1.
Creëer grote Roaring twenties krullen in je haar door je plukken haar in een S te vormen en ga er overheen met je stijltang.

2-flat-iron
2.
Gebruik de twirl en trek methode om de mooiste golven te maken.

3-flat-iron
3.
Spuit wat beschermende lak op je haar en mama je lokken eerst warm met de tang. Draai je hand en je krullen weg van je gezicht. Draai zo langzaam naar beneden. Zoals je ook een cadeaulintje krult met een schaar.

4-flat-iron
4.
Buig je pols heen en weer om golven te creëren. Houd je haar horizontaal, draai je pols uit de buurt van je haar en dan naar beneden. Vervolgens buig je je pols terug naar je haar, en maak je een gekruld textuur.

5-flat-iron
5.
Vlecht je haar en haal er dan je stijltang overheen om de perfecte be achy krullen te krijgen.

6-flat-iron
6.
Krul je haar met een stijltang en laat het 1 minuut afkoelen. Maak er daarna een knotje van, zet het vast met een schuifspeldje en laat het s’nachts zo zitten. Hoe langer je haar zo zit, hoe beter je krullen blijven zitten.

(via Cosmopolitan)

Voor meer leuke en handige tips volg je ons op Instagram en Facebook