6x afscheidstraktaties voor het kinderdagverblijf

Afscheidstraktaties zijn altijd moeilijk te bedenken, daarom helpen wij je graag een handje!  Gaat jouw zoon of dochter naar een volgende groep op het kinderdagverblijf dan is een kleine traktatie voor de begeleiders of de kindjes natuurlijk wel zo leuk.

Maar wat geef je dan als afscheidstraktatie? Je kunt zoveel leuks bedenken, maar we houden het graag simpel. Een klein cadeautje in de vorm van een ballon of een bootje met een klein rijmpje is zonder veel moeite te doen al ontzettend leuk. Kijk mee naar deze 6 afscheidstraktaties en laat je inspireren.

6x afscheidstraktaties voor het kinderdagverblijf


1. Koffertje: Jip & Janneke is altijd goed en rozijntjes natuurlijk ook! (via ohyeahbaby)


2. Potje klei: Kindjes houden van cadeautjes, dus wat leuker dan een mini cadeautje als je gaat trakteren. (via mamakletst)


3. Schepje: Erg leuke traktatie! Een schepje met een lief briefje met ‘ik wil niet opscheppen, maar ik ga naar de kleuters’ en een zakje lekkere snoepjes of fruit erin. (via mamakletst)


4. Ballon: Een ballon om feest te vieren dat er iemand naar de basisschool gaat. Doe er een stickervelletje aan en alle kindjes zijn blij.  (via oh yeah baby)


5. Eendje: Wat lief! Er gaat er ‘eendje’ naar de basisschool. Heel origineel deze afscheidstraktaties.


6. Bootje: Koop een een aantal leuke bootjes bij HEMA en schrijf er met watervaste stift een lieve tekst op. Lekkere en gezonde aardbeien erin en je traktatie is klaar. (via corines home)

Volg ons ook op Instagram!