6 x IKEA hacks voor je lieve huisdieren

Speciaal voor dierendag hebben we een zestal IKEA hacks voor je verzameld. Voor jouw harige vrienden is er namelijk ook genoeg leuks te maken van die handige Zweedse producten. Je hoeft nu geen lelijke diy kattenbak of krabpaal meer te verschuilen in het hoekje van de huiskamer of een ontzettend dure hondenmand aan te schaffen.

Zorg dat je kat of hond een net zo comfy plek heeft als jij, dat je  met deze geweldige zes IKEA hacks zo hebt gemaakt.

6x IKEA Hacks voor je kat en hond

credenza

1. Poppenbed wordt hondenmand: Maak van een IKEA DUKTIG poppenbedje een leuk plekje voor je kat of (kleine) hond. Schuif hem onder je bureau en zo is je huisdier de hele dag bij je. (via Apartment Therapy)

kat-eten

2. Lopend buffet: Lelijk, die gekleurde plastic voerbakken. Dat kan beter. Koop bij de IKEA van die mooie simpele witte yoghurt kommen en een taartplateau en stapel deze op elkaar. Vastlijmen met een lijmpistool en je design voerbak is klaar. De overige kommen gebruik je voor bijvoorbeeld het water en of snoepjes. Het ziet er mooi uit en het lijkt een stuk georganiseerder. (via Beauty Lab)

5882430_orig

3. Speelplaats van planken: Schroef een paar mooie planken van de IKEA vast aan de muur in een soort trap volgorde en plak op elke plank een stuk vloerbedekking. Je katten springparadijs is klaar! Handig als je geen plek hebt voor een grote katten krabpaal in je huis.(via Tatiana’s Delight)

hondje

4. Huisje in huisje: Als je een klein hondje hebt is deze diy ideaal. De IKEA Malm ladekast kan je zo omtoveren tot een klein hondenhuisje. (via IKEA Hackers)

cat-bed

5. Bed in een zwevende mand: Met een gevlochten mand van IKEA, een kussen en ene paar schroeven heb je in no time een gezellig plekje voor je kat. En het kan ook nog door voor een kunstwerk. (via Row House Nest)

krabpaal-kat-ikea

6. Gestapelde tafels: Stapel wat LACK tafels op elkaar (goed vastzetten met schroeven of kit) en wikkel om de poten wat zeilgaren als krabpaal. (via Princess Guerriere)

Heb jij een toffe IKEA Hack in huis voor je huisdier? Laat het ons zien door ons te taggen op Instagram