5x toffe DIY photobooth voor Koningsdag

Koningsdag is een stuk leuker als je er een toffe herinnering aan over houdt toch? En wat zegt meer dan duizend woorden, juist een foto. Dus raap al je knutselwaar bij elkaar en maak de coolste, meest creatieve photobooth en laat mensen voor €50 op de foto gaan met jouw props. Gegarandeerd succes en niet alleen bij de kinderen

Wij verzamelden alvast 5 te gekke props en achtergronden voor de meest fantastische DIY Kingsday photobooth. Check ze snel hieronder.

5x DIY Koningsdag photobooth om zelf te maken


1. Hollandse Photo Booth
: Zet bij je kraampje een vaas neer met te gekke photobooth props en voor €50 cent kunnen de mensen een leuke foto maken met een klomp, kaasmeisjes muts, kroontje en meer. (via Doenkids)


2. Monsters en co
: Kun je goed tekenen? Teken dat een paar enge monsters op een groot stuk karton en knip de mond van het monster uit. Dat worden zeker weten leuke foto’s voor kinderen. (via IKEA)


3. Emoticons foto’s
: Plak grote gele rondjes op ijsstokjes en teken er van die gekke emoticon gezichtjes op. Gegarandeerd dat iedereen ze wilt lenen (of voor €50 cent mee op de foto wilt) donderdag. (via Alice and Lois)
4. Wat wil jij later worden?
: Heb je nog een grote kartonnen doos liggen? Knip hem dan in de vorm van een ballerina of juist een cowboy voor de stoere jongens, wel even schilderen. Hoe cool zijn deze photobooths. Zeker fotowaardig.(via Oh Happy Day)


5. Kroon
: Dit schreeuwt Koningsdag toch? Met deze kroon wilt iedereen op de foto voor €1!( via Sorority Sugar)

Volg ons op Instagram en tag How to Make in jouw eigen DIY’s + #htmcreabea.