5x Sint Maarten DIY: minions lampions om zelf te maken

Weet jij al wat voor lampion je gaat maken met Sint Maarten?  Wij zijn al druk met het zoeken naar de leukste DIY ideetjes, simpele knutsels en de meest originele lampions voor dit lichtjesfeest.

Ieder jaar weer een toffe lampion maken met je kinderen is soms een uitdaging, maar wij geven je een paar leuke tips. Wat dacht je van beestachtige lampions, zoals een uil, schaap of insecten, een lampion gemaakt van een eierdoos of leuke lampions gemaakt van melkpakken. Er zijn zoveel ideeën.  Vandaag laten we je vijf Sint Maarten DIY Minion lampions zien, want wie is er niet gek op de gele gekkerds. Kijk je met ons mee.

5x Sint Maarten DIY: minions lampions om zelf te maken


1. Minion lampions van melkpak: Wij zijn gek op melkpakken. Je kunt er zoveel leuks mee maken, zo ook deze Minion lampion! (via Keeveneo)


2. Bloempot minion: Grappig! Je hoeft niet altijd papier te gebruiken m mee te knutselen, niet gebruikelijke materialen zoals bloempotten kunnen ook heel goed dienen als knutselmateriaal. Want hoe leuk is deze Minion gemaakt van geschilderde bloempotten. Kies wel voor lichte potten. Met een lichtje erin heb je zo een originele lampion. (via Zelfmakentips)


3. Minions van flessen: Deze Minion lampion is toch wel de simpelste. Spuit een fles geel en blauw, plak er een paar ogen op, lampje erin en je lampion is ready voor Sint Maarten. (via Diary of two crafty girls)


4. Minion pinata: Ben jij lekker creatief en in voor een uitdaging? Dan schrik jij niet van een een middagje knutselen met paper mache. Maak deze Minion lampions samen met je kids, kliederen gegarandeerd. (via Fleetingthing)


5. Minion lampions van kartonnen doos maken:  Van een kartonnen doos kun je natuurlijk ook een Sint Maarten lampion maken. ZOrg dat je de mond van de Minion open laat, zodat het lichtje goed kan schijnen. (via Birthday blueprint)

Volg ons op Pinterest voor meer van dit soort leuke Sint Maarten DIY’s!