5x Knutselen met een wc rol

Wauw, wat je met een wc-rol niet allemaal kunt knutselen! Wist je dat je een wc-rol of keukenrol zelfs kunt gebruiken om mee te stempelen? 

We vonden echt ontzettend veel leuke ideeën voor kinderen die we met jullie moesten delen. De leukste vijf voor de lente hebben wij hieronder op een rij gezet. Wil je mer DIY’s met wc-rollen zien, bekijk deze dan hier.

5x Knutselen met een wc rol


1. Paashaas stempelen: Je kunt met een wc-rol ook stempelen, wist je dat? Maak bijvoorbeeld een Paashaas vorm. Doop de randjes in de verf en stempelen maar! (via Thoughts from Alice)


2. Paashaas: Leuk voor Pasen om deze gekke haasjes te maken. Maak ze allemaal in verschillende kleuren als decoratie op tafel.  (via Eco scrapbook)


3. Konijnen potloden bakjes: Ja dit is leuk! Deze pennenbakjes maak je gewoon van een wc-rol. Handig om je krijtjes in op te bergen. (via Onlinelabels)


4. Bloemen: Mooie bloemen. Ook leuk om voor moederdag te knutselen. Maak het veld met bloemen samen met je kinderen. (via The best ideas for kids)


5. Eierdopjes: Wat een schattige eierdopjes zijn dit. Heel simpel geknutseld van een wc-rol en roze papier. Ga je ze ook maken? (via Leuk met kids)

Heb je ook zo’n toffe DIY, laat het ons zien op Instagram door ons te taggen in je foto en volg ons op Pinterest voor meer toffe diy’s.