5x makkelijke DIY surprises voor volwassenen

Vier jij komend weekend Pakjesavond met de hele familie? Dan zijn deze vijf DIY surprises voor volwassenen handig om alvast inspiratie op te doen. 

Een hondenhok, een naaimachine, unicorn surprise of wat dacht je van een  simpele surprise, zoals een raket gemaakt van een melkpak? Zoveel keuzes. Daarom zetten wij vijf vrij simpele surprises voor volwassenen op een rij die leuk zijn voor zowel opa en oma als voor je broer of zus. Laat je inspireren!

5x makkelijke DIY surprises voor volwassenen


1. Hondenhok: Er is vast wel iemand in de familie gek op honden. Dan is dit hondenhok toch leuk om te maken. Doe er voor de gein nog een blaffend hondje in. (via Welke)


2. Wasmachine surprise: Voor moeders die altijd het huishouden doen, leuk voor vaders die dit eigenlijk nooit doet of voor je broer die net op zichzelf woont en nog steeds zijn was bij moeders brengt. (via Estefimachado)


3. Typemachine met cadeau: Lekker oldschool! Maar ouders kennen dit nog wel. Dus vier jij Pakjesavond met de hele fam, en heb jij de oudste getrokken met lootjestrekken, maak dan deze  typemachine.  (via Praxis)


4. Gewichten surprise: Heb jij je vader z’n naam getrokken en mag hij van jou weleens naar de sportschool? Maak dan deze coole halter surprise voor hem. Zorg dat je in de halterschijven zware cadeautjes doet. Ook leuk voor je vriend of man natuurlijk als hij een sportschool fanaat is. (via moodkids)


5. Sushibox: Oe lekker! Heb jij ook een sushi verslaafde in jouw familie- of vriendenkring? Dan geef jij hem of haar dit jaar deze sushibox surprise.

Nog meer toffe Sinterklaas DIY‘s? Kijk dan onder onze categorie Sinterklaas voor de leukste surprises, lekkerste recepten en te gekke cadeaus.