5x DIY kapstokken om zelf te maken

Waar ze als eerste naar kijken als mensen bij je op visite komen? De kapstok! Daarom zetten wij vandaag vijf van onze favoriete DIY kapstokken voor je op een rij.

Je kapstok geeft stiekem al de eerste indruk voor de rest van je huis. Als deze een eyecatcher is, dan zijn je gasten meteen onder de indruk. Zorg dus dat je kapstok bij je interieur past, er genoeg jassen aan kunnen hangen en origineel is. Geen inspiratie? Wij helpen je graag een handje met deze vijf DIY kapstokken die we jou vandaag laten zien.

5x DIY kapstokken 


1. Gemaakt van leer en hout: Voor de stylish meiden onder ons, is deze kapstok een echte eyecatcher in de gang. Je maakt hem van leren stroken en een stevige houten tak. S-haken eraan en je kapstok is klaar. (via Heimatbaum)


2. Takjes kapstok: Wauw! Hoe tof is deze DIY kapstok. Bekijk de volledige beschrijving via Alidoesit.


3. Houten stokken voor je jassen: Deze DIY kapstok is zo simpel. Maak hem van vier houten of bamboe stokken, geef ze een likje verf en bind ze stevig vast met touw. (via Styleby Emily Henderson)


4. Gaasrek kapstok: Dit gaasrek hoort eigenlijk in de tuin, maar is ook leuk als kapstok. Hang er een aantal S haken aan en je mooiste jassen hebben een eigen plekje. (via vtwonen)


5. Kapstok voor de kids: Wat je al niet kunt maken van een houten plank en wat lego of duplo poppetjes. Leuk voor de kinderkamer! (via urbanmoms)

Volg ons op Pinterest voor meer van dit soort leuke DIY’s!