5x dieren surprises voor Pakjesavond

Het is morgen alweer Pakjesavond en dat betekent surprises uitpakken! Nu hebben wij voor degenen die morgen nog even snel een surprise moeten maken, vijf leuke dieren surprises op een rij gezet. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een schattige uil gemaakt van een kartonnen doos of juist een teckel in elkaar gezet met een Pringelsbus. De volgende vijf dieren surprises kun je allemaal heel snel en simpel maken met schoenendozen en gekleurd karton. Vind je deze nog te moeilijk, bekijk dan deze surprises gemaakt van een melkpak!

5x dieren surprises voor Pakjesavond


1. Uiltje: Er is vast iemand gek op uiltjes in de familie of vriendenkring. Dus deze surprise komt als geroepen en hij is ook nog eens heel simpel te maken met een kartonnen doos. 


2. Olifant: Deze olifant van papier-maché is net iets lastiger in elkaar te zetten, maar wij zeggen, maak hem gewoon van een tweetal schoenendozen voor het lijf en de kop, een viertal wc-rollen voor de poten, twee keukenpapierrollen voor de slurf en stukken karton voor de oren. 


3. Uil bruin: Weer zo’n schattig uiltje! Makkelijk te maken met een schoenendoos en bruin papier. 


4. Vis: Dieren surprises zijn altijd leuk om te maken, zo ook deze vis. De foto laat al zien hoe je hem maakt.


5. Hondje: Waar een Pringlesbus al niet goed voor is! Je kunt er zulke leuke dingen mee maken, zoals deze teckel. Grasmatje kopen en het cadeau stop je in de bus.  (via Welke)

Nog meer toffe Sinterklaas DIY‘s? Kijk dan onder onze categorie Sinterklaas voor de leukste surprises, lekkerste recepten en te gekke cadeaus.