4x Sinterklaas DIY: snoeppotjes maken

Dit is weer zo’n super leuke Sinterklaas DIY! Weet je niet wat voor cadeautje je moet geven aan je kids, degene waar je Pakjesavond viert of misschien de juf op school? Maak dan deze schattige snoeppotjes.

Verzamel een aantal groentepotjes en maak ze goed schoon. Vul ze met lekkere pepernoten en schuimpjes. Hiermee heb je de helft van je Sinterklaas DIY al af. Wil je weten hoe je de potjes Sint proof maakt? Bekijk de vier Sinterklaas DIY’s hieronder. Veel plezier!

4x Sinterklaas DIY: snoeppotjes maken


1. Gouden Sint: Koop een zak met mini Sint figuren bij bijvoorbeeld de Action of een speelgoed winkel en spuit de figuurtjes goud. Geef ook de deksel van de schone groentepotjes een gouden kleur en plak de figuren er op met een lijmpistool. (via Budgetproof)


2. Sneeuwwitte Sint en Piet: Mooi! Houd je niet van kleur, dan zijn deze mooie witte potjes perfect. Spuit de deksel van de snoeppot en de grote Sint en Piet figuren wit en plak ze met een lijmpistool op de deksel. (via Goodlives)


3. Pietjes op een potje: Deze Pietjes zijn wel wat lastiger dan de twee voorgaande DIY’s. Maar wel ontzettend leuk om te maken. (via Renatehakenenzo)


4. Pieten mutsje: Haak een schattig Pieten mutsje in een leuke kleur en plaats deze om de deksel heen van je snoeppot. Maak aan het mutsje ook nog een veer vast. (via Anjadanssavie)

Nog meer toffe Sinterklaas DIY‘s? Kijk dan onder onze categorie Sinterklaas voor de leukste surprises, lekkerste recepten en te gekke cadeaus.