4x DIY bloemen voor moederdag, net even anders

on

Wil je dit jaar niet weer een bloemetje aan je moeder geven voor moederdag, maar is ze wel gek op bloemen? Wij hebben de tip!

Deze moederdag geef je je lieve moeder namelijk wel gewoon bloemen, maar dan met een twist. Geef haar niet een simpel boeketje, maar maak een toffe DIY voor moederdag. Maak bijvoorbeeld een heerlijke badzout met gedroogde rozen of maak samen met de kinderen een bloemenschilderij. Kijk voor meer moederdag DIY’s hieronder.

4x DIY bloemen voor moederdag, net even anders


1. Bloemen aan de muur: Tof! Geef niet zomaar een bosje bloemen aan je moeder dit jaar, maar maak een mooie bloemen wallhanging voor haar. Hang aan een stevige tak mini vaasjes op met touw. Stop daar haar lievelingsbloemen in (of kunstbloemen) en je cadeau is af. (via A pair and a spare)


2. Badzout met bloemen:  Weer eens wat anders dan gewonen bloemen geven. Maak een heerlijke pot badzout met bloemen voor je moeder. (via Almostmakesperfect)


3. Gedroogde bloemen in lijst: Mooi! Verzamel mooi bloemen en laat ze een paar dagen drogen tussen een dik boek. Maak vervolgens een twee dezelfde lijsten van karton en plak hierop beiden doorschijnend inpakpapier. Leg de bloemen op een lijst en plak vervolgens de andere lijst erbovenop. Lijm alleen de lijst en niet het inpakpapier. Mooi cadeau toch?


4. Schilderij met bloemen in pot: Leuk om met de kinderen te maken. Knip ene plastic bloempot doormidden en plak deze op een canvasdoek. Schilder de bloemen er vervolgens op met verf of knip en plak bloemen uit gekleurd vilt.

Volg How to Make op Instagram voor meer creatieve DIY ideeën!