3x Pasen DIY: je eigen eierdop knutselen van hout

on

Je eigen DIY eierdop maken, leuk! Bij een paasontbijt of paasbrunch horen natuurlijk niet alleen lekkere recepten en beschilderde paaseieren, leuke eierdoppen maken je creatieve paastafel nog meer compleet. 

Kies voor simpele witte eierdoppen of maak je eierdop zelf! Beschilder simpele houten eierdoppen met vrolijke kleuren, knip een eierdoos kapot en maak hiervan 6 eierdopjes. Maar je hebt ook een aantal chique varianten op de eierdop, want hoe mooi zijn deze 3 DIY eierdoppen gemaakt van hout. Jaloersmakend als deze op je paastafel staan en ze zijn ook nog eens heel simpel te maken. Kijk snel hoe.

3x DIY je eigen eierdop maken van houten kralen en ringen


1. Met houten ringen: Erg leuk! Koop kleine houten (servet)ringen en schilder ze in vrolijke kleuren.  Plak er drie of vier op elkaar met een lijmpistool en je eierdop is ready voor het paasontbijt. (via Nicest things)


2. Houten kralen: Ontzettend schattig en simpel, deze eierdoppen gemaakt van houten kralen. Rijg er 6 tot 7 (licht aan de grote van je kralen) aan een leren toutje en knoop dit goed vast. Zo gepiept. (via Frl weiss)


3. Paashaas van kralen: Heel tof. Deze eierdop is net wat origineler dan die hiervoor, maar wel op dezelfde manier gemaakt. Gebruikt alleen nu een ijzerdraadje in plaats van een leren touwtje, zodat je de oren ook mooi kunt vormen. Voor de oren gebruik je kleinere kralen dan voor het gezichtje. Maar moeilijk is deze eirdop niet te maken. (via Sinnen Rausch)

Volg ons op Instagram en tag How to Make in jouw eigen DIY’s + #htmcreabea.