3x Originele Sinterklaas schoencadeautjes maken

Sinterklaas komt dit weekend aan in Nederland, wat betekent dat er weer leuke schoencadeautjes bedacht en gezocht moeten worden. Wil je dit jaar eens voor creatieve en goedkope, maar wel originele schoencadeautjes gaan? Dan hebben wij een paar erg toffe ideeën

Wat denk je van plastic bollen gevuld met allerlei leuks, zoals  Barbies pulletjes, Lego blokjes, haarelastiekjes, strijkkralen, armbandjes, oorbellen, boerderijdieren en noem maar op. In een plastic bol, te koop bij Xenos of een andere hobbywinkel, allerlei kleine cadeautjes stoppen. Versier de Sinterklaas schoencadeautjes met wat mooie linten of gelukspoppetjes en je cadeaus zijn klaar. Leuk toch! Scrol snel naar beneden voor drie vrolijke schoencadeaus.

3x Originele Sinterklaas schoencadeautjes maken


Bol met strijkkralen: Is je zoon of dochter gek op knutselen met strijkkralen, dan is dit schoencadeautje ontzettend leuk! Vul een plastic kerstbal met strijkkralen en hang er wat lintjes en gelukspoppetjes aan.


Legobol in je schoen: Deze gevulde bol is ook te leuk voor de kids., vooral voor de Legofans! Vul een plastic kerstbol met Legoblokjes en hang er ook nog een Lego poppetje aan.


Barbie schoencadeau: Je kunt de plastic bol ook vullen met Barbie accessoires, zoals schoentjes, tasjes en kledingstukken.

(via Knutselhulp)

Nog meer toffe Sinterklaas DIY‘s? Kijk dan onder onze categorie Sinterklaas voor de leukste surprises, lekkerste recepten en te gekke cadeaus.