3x kinderkamer IKEA hacks met de PS 2012 kast

Op het eerste gezicht vinden wij de IKEA PS 2012 kast niet zo fraai. Hij is gek qua vorm en een beetje saai.  Maar ow wat werden wij enthousiast toen we deze IKEA hacks zagen van de kast. Bravo voor deze 3 make-overs van de PS 2012 voor op de kinderkamer.

Nu wij deze drie IKEA hacks zien, past de kast toch eigenlijk heel goed in een kinderkamer. Zet boeken in het tussen stukje of plaats er een kussentje tussen en de kids kunnen er hun favoriete boek lezen. Schilder de lades in mooie pastelkleurtjes, zet er verschillende knopjes op in plaats van de houten ladeknoppen of verwijder de deurknoppen van de kast en hang er houten kettingen tussen. Of customize hem helemaal naar je eigen smaak. Benieuwd geworden? Scroll snel naar beneden voor 3x deze mooie IKEA kast.

3 x de mooiste IKEA kinderkamer hacks met de PS 2012 kast

714f77281bd0fa5e24252b670dbc0026
1. IKEA PS 2012 hacks pastel: 
Haal de deurknopjes eraf en schilder de voorkant van de lades allemaal in een andere pastel kleur. Zet de knopjes er weer op en tadá.

hemmafix_barnbyra_2_c
2. IKEA PS 2012 hacks met houten kralen: Dit is toch wel de mooiste! Schilder de lades in drie verschillende kleuren. Vervang daarna een aantal deurknopjes met een grotere variant of vervang ze met grote kralenkettingen. (via Blogg Skonahem)

image132
3. 
IKEA PS 2012 hacks kleurtjes: Wij houden van kleur en de kinderen meestal ook. Schilder de lades in vrolijke kleurtjes en vervang de knopjes met een paar gekke exemplaren. (via Mini Mansion)

Meer leuke IKEA hacks? Like ons op Facebook, en volg ons op Pinterest en Instagram